sizce hangisi arkadaşlar ?bahsettiğim konui hem fiyat hem etki olarak anksiyete ,sosyal fobi gibi durumlarda kullanılan en iyi ilaç hangisdir ? cym balta biliyorum ben ama doğrumudur acaba cipralex,secita,zedprex sanki bir yere kadar etkili zedprex zaten ucuz bir ilaç..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
En Baba Hard Anti Depresan Hangisi ? CYM BALTA 30 Mg etkisini his edemedim.
Collapse
X
-
En Baba Hard Anti Depresan Hangisi ? CYM BALTA 30 Mg etkisini his edemedim.
Yoruldum, patron.
Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
Anlıyor musun?
Yeşil Yol
PsikolojiEtiketler: Yok
-
başlığın amacı ne ben onu anlamadım ?
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
en etkili antidepresanı soruyorum nesini anlamadınızki?Yoruldum, patron.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
Anlıyor musun?
Yeşil Yol
Psikoloji
Yorum
-
hımm tmm anladım =) en baba hard derken onu kastettiniz ...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: EHN1905 View Postsizce hangisi arkadaşlar ?bahsettiğim konui hem fiyat hem etki olarak anksiyete ,sosyal fobi gibi durumlarda kullanılan en iyi ilaç hangisdir ? cym balta biliyorum ben ama doğrumudur acaba cipralex,secita,zedprex sanki bir yere kadar etkili zedprex zaten ucuz bir ilaç..
Yorum
-
Hayır normal reçete cipralexi ne için ve ne kadar kullandınız pek.Yoruldum, patron.
Anlıyor musun?
Yeşil Yol
Psikoloji
Yorum
-
Kırmızı reçeteyle alınıyor... tavsiye etmem herşeyi yapabilirsiniz o ilaçla. esrar kokain gibi birşey. bir tinerci sende o hapın olduğunu bilse gerli önünü keser diyeyim sana. madem onlar gibi olacaksın tedaviye ne gerek var git tiner al diyeyim sadece.Kalk, dik dur, ileriye bak. Arkandakiler artık çok uzakta.
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: EnİGMaS View Postyaklaşık 6 ay önce kullandım sadece sakinleştirici olarak düşündüm tanımları bana uyuyordu ilk 2 gün kalp çarpıntısı korku aşırı heyecan yaptı sonra bıraktım...Yoruldum, patron.
Anlıyor musun?
Yeşil Yol
Psikoloji
Yorum
Yorum