Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi bakar mısınız

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bi bakar mısınız

Arkadaşlarımla konuşurken göz temasında sorun yaşıyorum konuşurken sorun yaşıyorum gözlerim kayıyor ve kıpkırmızı oluyoırum ve bu farkındalık ilaç kullanmaya başladığımdan beri var.Yani kötüye gidiyorum şuan gittikce artıyor.Neden olabilir?Sosyal fobim ve okb var

İlaç kullandığınızdan beri demişsiniz.. Belki ilacın yan etkisidir? Yada sosyal fobiniz ilerlemiş, ilaç yetersiz geliyordur..
    Doktorunuza danışın derim..
    Geçmiş olsun..
    I've been alone all along

Yorum

teşekkürler bu cuma görüşeceğiz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Post
        teşekkürler bu cuma görüşeceğiz
        Rica ederim.. Aklıma başka birşey gelmedi.. Umarım güzel bir sonuç alırsınız..
        I've been alone all along

Yorum

Sf belirtiler, kullanılan ilaç kötü gelmiş olabilir, yada ilaçtan beklenti yüksek olabilir, uzmana gittiğinde ilacını dğeiştirebilir bence..
          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

sosyal fobi değil tabi başka sorunlarında yoksa
            okb bence
            ilaç değiştir
            yada ilaç kullanma takıntın sadece buysa
            Never Back Down

Yorum

ilaç kullandıktan sonra daha kötü oldum o kesin birşey farkına vardım yani olayın doktorumla görüşüp söylicem ve bişey daha tek doktora bağlı kalmalımıyım sizce yoksa 2 psikiyatriste görünmem iyi mi olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Post
                Arkadaşlarımla konuşurken göz temasında sorun yaşıyorum konuşurken sorun yaşıyorum gözlerim kayıyor ve kıpkırmızı oluyoırum ve bu farkındalık ilaç kullanmaya başladığımdan beri var.Yani kötüye gidiyorum şuan gittikce artıyor.Neden olabilir?Sosyal fobim ve okb var
                bence insanlarla illede göz teması kurmana gerek yok.. yüzlerine bak yeter!..

Yorum

İşleniyor...
                X