Duyuru

Collapse
No announcement yet.

neden Kötü kişiliğe özenilir??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• neden Kötü kişiliğe özenilir??

Psikolojik açıdan incelenmesi gereken bi konu .yaşamımda çokça rastladım bu tür kişilere ,ilkokuldan beri.
    :arrow: böyle tipler hep sağa sola sataşır,azından küfür eksik olmaz,yanında dolaşan arkadaşlarına bile kötü davranır.kendilerine anormal lakaplar bulur ,öyle hitab etmelerini isterler.büyüdüklerindede Şehir magandası olurlar :!:
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Bu kişilere mi özeniliyor yoksa bu kişiler neden böyle mi diyorsun?
    Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

bu kişiler kişik bozukluğu olan kişiler oluyor genelde.sağlıklı bir insanın böyle şeylere özenmesi diye bir şey olmaz zaten.

Yorum

insan, aklının kestiği (fark edebileceği) şeye özenir.

Yorum

size yaşamımdan örnek vereyim 81 yılıydı,sınıfta haluk diye biri vardı ,ailesi öyle fakir falanda değildi.her türlü imkanı vardı.kendini sınıfın ağası sanırdı.daha o yaşta motosiklet çalıp gezerdi.sınıftaki bazılarıda ona özenir,onun gibi davranmaya çalışırlardı.haluk dersleri hiç sevmezdi,o zamanların kötü kişilikte tv de oynayan aktörleri seyreder,onlar gibi davranırdı.gözümün önünde hayvanlara zarar verdi,ne yaptığını anlatmıyım,mideniz kalkmasın.
          Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

benim vardı gothica sınıfta suluboya içerdi uhu yapıştırıcı yerdi sınıftan herkezten para toplardı sonra yemek ısmarlardı acayip bir çocuktu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bydead
              benim vardı gothica sınıfta suluboya içerdi uhu yapıştırıcı yerdi sınıftan herkezten para toplardı sonra yemek ısmarlardı acayip bir çocuktu
              Çok güldüm ya..çok yaşayın siz..

Benimde sınıfta bir arkadaşım vardı, aynı anlattığınız gibi kabadayı yani fakat allah tarafından boyu kısaydı bu nedenle sınıftaki çocukları sıranın üstüne çıkarak tokatlardı..vallahi bak..

Bende bu kişilerin bozuk olduğunu düşünüyorum.Kişilik bozukluğu mudur.. :roll: tam bilemicem.Ama sorunlu oldukları kesin.

Yorum

Bu kişi hep anlatırdı, şu kıza şöyle yaptım bu kıza şöyle yaptım diye..fakat normalde hiçbir kızın elini dahi tutamamış biriydi.. bozukluğu düşünün..

Yorum

[b]bydead malesef haluk o anlattığın kişi kadar yaratıcı değildi ,zaten sanat ve sporda da başarısızdı ders olarak.zamanın koşullarını zorlıyamıyodu.zaten en yakın arkadaşı taylan erkek çocuğa tecavüzden hapis yatıyor.haluk baba parasıyla kıbrısta okudu göya geldi iş beceremedi ilçe parti başkanlığı yapıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica
                    bydead malesef haluk o anlattığın kişi kadar yaratıcı değildi ,zaten sanat ve sporda da başarısızdı ders olarak.zamanın koşullarını zorlıyamıyodu.zaten en yakın arkadaşı taylan erkek çocuğa tecavüzden hapis yatıyor.haluk baba parasıyla kıbrısta okudu göya geldi iş beceremedi ilçe parti başkanlığı yapıyor.
                    Boşver ne yaparsa yapsın Allah katında bir hiç O.(Allah bilir tabii)

Bu nedenle dünyada haluk a ne olmuş, hiç umrumda olmasın..zaten büyük ihtimal güzel bir hayat sürer.Çünkü Allah Onu sınamaz bile, ipini salmıştır..

Eskiden çok sinir olurdum böylelerine şimdi bu şekilde düşünüyorum ve rahatlıyorum.

Zaten bu düşünceleri de bir kitaptan edindim, kendim uydurmadım yani.

Yorum

şanslıymışım aynı sokakta oturuyoduk,böyle kişilikleri tanıma fırsatı buldum.diğer arkadaşı adeta kankası gürkan doğuya gidip yasa dışı neşriyatlara katıldı.ismini vermeden bilirsiniz o partiye üye şu anda.

Yorum

gothica bak bir tane daha anlatım tamamı gerçek olay hiçbir abartma yok.bizim burda ufaklıktan beri tanıdıgım kendını kabadayı sana biri vardı ufaklıktan beri öyleydi uyuşturucu kullanırdı.ve sonunda benden buuyk 2 yas bırgun sabah bı baktım çırılcıplak sokak ortasında soyunmus halde gördüm hale aklıma geldikçe uyuşturucunun zararlarına daha iyi anlıyorum.

Yorum

ilkokuldaki haluğa özenen lerin hepsini görme fırsatım oldu.hiç biri iş sahibi değil.kışın ilçeden giderler bilmiyorum heralde karanlık insanlarla ilişkileri var. yazın gelirler,yerli yabancı kızlarla sürter,diskoda her akşam olay çıkarırlar,kimseye yiğip içtiklerinin parasını vermezler.babaları sabah gidip karakoldan alır onları.inanmazsınız yazın düğünlere gidip karınlarını orada doyururlar tanıdık olsun olmasın. :!:

Yorum

ben okulda anlattığım çocuğa özenmeye çalışmıştım bir ara liseye gittiğimde kabadayı kişilerle konuşmak istemiştim kendimi dayı gibi hissetmek istedim ama olmadı yapım müsait değildi hep rol yapmakla kaldı

Yorum

:arrow: bak bende anlatayım,aynı sokaktaydık.mecbur arkadaşlarımız ortak.hep beraber dolaşırdık.haluk dedi ki size bi süprizim var.merak ettik,bizi götürdü bir evin önüne,3 kişi aldılar taşları evin camlarını kırdılar,biz kaçtık ama onlar tek bir sağlam cam bırakmadılar.meğer evsahibi biyere gitmiş.öyle olmasa kesin yakanmıştık.
                              ertesi gün okula beraber gittik.sabah baktım babasıyla beraber çıktılar,inanamadım.kızmamış bile ,sordum bişey demedi bana dedi. :!: 7 sene aynı sokakta oturduk bir kere babasının dövdüğünü duymadım haluğu.

Yorum

İşleniyor...
                              X