Duyuru

Collapse
No announcement yet.

toplumdaki bizler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• toplumdaki bizler

arkadaşlar bende anksiyete sf ve hastalık hastası durumlar var

anksiyete genelde kaygı bozukluğu bzm sülaledekilerde var böle şeyler. sf yi de öğrendik artık.

yalnız hastalık hastası (Hipokondriasis) bi kendimi biliyom başka kimsede duymadım. hiç olan var mı acaba..

birde sokağa çıkıyorum herkez işde güçde gezmede ya işde başka yerde falan, içimden ''yaa o kadar sf li anksiyeteli falan var hani nerdeler. herkez gayet iyi gözüküyo.

belki şurda bi anket yapsak 'abi bende de var ya' diye ankete akın eden olur mu acaba diyorum yaa, çok katılan

belkide saklayan da çoktur bu tür hastalık ve sorunlarını..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

sfliler ortalıkta görünmezler. hepsi eve kapanmıştır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
      sfliler ortalıkta görünmezler. hepsi eve kapanmıştır.
      ya ama hiç mı çıkmıyolar bende sf liyim. ama çıkıyorum gidiyorum falan..
      bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Aynen bende böyle düşünüyorum bazen ortama bakıyorum her kez mutlu diyorum bir benim galiba anksiyeteli
        ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogu52 View Post
          Aynen bende böyle düşünüyorum bazen ortama bakıyorum her kez mutlu diyorum bir benim galiba anksiyeteli
          arkadaş bazı anksiyeteli ve sf liler bile benden iyi. iş arıyor çalışıyor evleniyor falan filan. benim hiç güvenim yok ya. ayrıca nerde bunlar. çıkıp da biri bende anksiyete sf var demedi. ama ben diyorum anneme diyorum en çok, gerçi oda anlamıyor ama dr onun yanında söyledi duydu. bende sıkıntı hastalığı falan diyorum öle anlıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post
            arkadaş bazı anksiyeteli ve sf liler bile benden iyi. iş arıyor çalışıyor evleniyor falan filan. benim hiç güvenim yok ya. ayrıca nerde bunlar. çıkıp da biri bende anksiyete sf var demedi. ama ben diyorum anneme diyorum en çok, gerçi oda anlamıyor ama dr onun yanında söyledi duydu. bende sıkıntı hastalığı falan diyorum öle anlıyor.
            Bana da her gün soruyorlar neye takıyorsun diye bu kadar Sevgili olayları falanmı diyorlar.Çekmeyen anlamaz.
            ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogu52 View Post
              Bana da her gün soruyorlar neye takıyorsun diye bu kadar Sevgili olayları falanmı diyorlar.Çekmeyen anlamaz.
              sevgiliden de çektim az önce yaptığım laflar 3-5 sene yolunu gözlediğim kıza. hayatımda bile öle beddua etmedim. bide ben evleniyorum diyo. ben salakmışım. yok cnm kız bzm nemize. zaten anksiyete sf bilmem ne yeter bize. ben askerde çok çektim bide.. allahım beni affet herşey için.. diyorum artık.. bende çok takıyorum..

Yorum

SF li var SF li var kardeşim.Kimi nefes alamayacak derecede ilerlemiş, kimiyse biraz utangaç o kadar.Derdi çeken bilir.300 sene önce de utanan kullar vardı ama ben SF liyim demiyordu.Bir SF dir tutturmuşsunuz ya herkesin dilinde sakız SF.Ne bu kardeşim.Hastalık hastası yapmayın kendinizi.Ben de SF liyim ama söylüyor muyum zırt pırt.İnsandan başka hiçbir canlı SF li, utangaç vs olamaz.Herşey insan için.Utanıyor musun, korkuyor musun.Üstüne git.Bırakma dünyayı üç kuruş etmez adamlara.

Yorum

Silkelenin ya.Aslan gibi gençler, delikanlılarsınız.Hergün ölmektense bir gün ölürsünüz en kötü.Uyuşturucu ilaçlar gibi küçük mutluluk haplarına esir olmuş, uyuşmuşsunuz.Acı çekmekten korkmayın.Bunalıma girin, hastanelere düşün, ağlayın, dua edin, ölmezsiniz merak etmeyin.Ölünce de önemi yok zaten.Hayat magazin bültenlerindeki gibi, yazlıkta, diskoda, cipte gezmek değil.Hayat bir ödül değil, bir sınav.Sınavdan kaçmayın.Bu şekilde evlerinizde, odalarınızda, sanal makinelerde, rengarenk ilaçlarla ancak daha da korkak olursunuz.

Yorum

İşleniyor...
                  X