Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şu anda sizi anlatan şarkı,..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• halbuki ben alakasız konularda ''12 senedir yalnızım, sevgilim yok'' diye başlayan paragrafı 150 defa görünce gülmekten alıkoyamıyorum kendimi kimsenin derdini paylaşamayızki sadece fikir veriyoruz haddimize düşmeden işte. gülmek de lazım. kimisininki dert kimisininki değil işte kriter kim ki.. (yanlış anlama sorgulamıyorum, bence de dertlik bişi değil)
    :65:
    Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
    İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

• senin derdin nedir ? sorunun var mı kafam açıkken cevaplıyım....

Yorum

• benimki psikolojik mi değil mi bilmiyorum o sebeple cevaplayamayacağın birşey olabilir. hafızam sürekli boşalıyor yerine yenisini dolduramıyorum. (bir de stress altında görme kaybı yaşıyorum. ilgisi vardır belki.) senin derdin ne? (cevaplayamam sanırım ama merak)

Yorum

• benim tanımlayabilecek kesin bir sorunum yok sadece olanı biteni izliyorum........senelerdir burda ne için bulunuyorum oda belli değil......

Yorum

• suya sabuna dokunmadan herşeyin istediğim gibi olması için çaba sarfediyorum 3-4 senedir benim olmasını istediğim birşeyler var bunada şükür.....

Yorum

• bugün izlemek yerine dahil olasın gelmiş anlaşılan

değişik bir film dimi.. gerçi bazı filmler daha kaliteli. bu ruh halinin bir etiketi varmıymış peki? tanı koydular mı?

Yorum

• ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                Last edited by longines; 10-02-2013, 06:01 AM.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: longines View Post
                  çok sıkıcısın farkındamısın ?
                  siz nasıl bir soytarı isterdiniz efendim söyleyiniz ona göre sizi güldüreyim eğlendireyim. sormadım birşey varsay. zaten konuyu gereksiz yere fazla işgal ettik.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: terim View Post
                    siz nasıl bir soytarı isterdiniz efendim söyleyiniz ona göre sizi güldüreyim eğlendireyim. sormadım birşey varsay. zaten konuyu gereksiz yere fazla işgal ettik.

bana gereken soruları soramadım muhabbet pic oldu.......

Yorum

• senin istediğin soru ne olurdu bilemiyorum ama şarkı paylaşılan bir konuda ve açık bir konuşmada aklıma gelen herşeyi sormanın saygısızlık olabileceğini düşünmemden ötürü kusura bakma. ama eğer nezaketin gereksiz olduğunu düşünüyorsan, gereksiz yere sadece karşı tarafı suçlayıcı tavrın ve benim bahsettiğim sorun hakkında da istediğimi bırak herhangi birşey belirtmemen (tencere dibin kara), bahsettiğinden fazlası olduğu kanısını uyandırdı. sanırım bunları söylemek de kabalık ve önyargı. neyse işte..

Yorum

senin istediğin soru ne olurdu bilemiyorum ama şarkı paylaşılan bir konuda ve açık bir konuşmada aklıma gelen herşeyi sormanın saygısızlık olabileceğini düşünmemden ötürü kusura bakma. ama eğer nezaketin gereksiz olduğunu düşünüyorsan, gereksiz yere sadece karşı tarafı suçlayıcı tavrın ve benim bahsettiğim sorun hakkında da istediğimi bırak herhangi birşey belirtmemen (tencere dibin kara), bahsettiğinden fazlası olduğu kanısını uyandırdı. sanırım bunları söylemek de kabalık ve önyargı. neyse işte..

özür dilerim terim senin açından düşünmedim mevzuyu en kısa zamanda gönlünü alıcam kendine iyi bak

Yorum

benimki psikolojik mi değil mi bilmiyorum o sebeple cevaplayamayacağın birşey olabilir. hafızam sürekli boşalıyor yerine yenisini dolduramıyorum. (bir de stress altında görme kaybı yaşıyorum. ilgisi vardır belki.) senin derdin ne? (cevaplayamam sanırım ama merak)

terim hafızam sürekli boşalıyor ne demek örnek verebilirmisin pek anlayamadım.......

Yorum

• şuanda da aksi düşünceye geçtim mesela. tanımadan fikir sahibi olmaya çalışmak yersiz. unutalım gitsin gönül almalık birşey de yok zaten ortada hatam olduysa kusura bakma. iyi sabahlar.

(konuyu fazla dağıttık omen kızmasın, valla şarkı paylaşıom )

Yorum

şuanda da aksi düşünceye geçtim mesela. tanımadan fikir sahibi olmaya çalışmak yersiz. unutalım gitsin gönül almalık birşey de yok zaten ortada hatam olduysa kusura bakma. iyi sabahlar.

(konuyu fazla dağıttık omen kızmasın, valla şarkı paylaşıom )

iyide anlayamadım ki olayı hafızam boşalıyor nasıl oluyor unutoymusun herşeyi eğer öyleyse iyi birşey gibi......

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: longines View Post
                                iyide anlayamadım ki olayı hafızam boşalıyor nasıl oluyor unutoymusun herşeyi eğer öyleyse iyi birşey gibi......
                                ilk başta ben de öyle düşünmüştüm, geçmişi unutursam resetleyip başlarım demiştim herşeye ama öyle olmadı yakın zaman da birbirine karışıyor filam. neyse ya konuşuruz başka zaman
                                Last edited by terim; 10-02-2013, 07:36 AM.

Yorum

İşleniyor...
                                X