Bana lazım böylesi. Hayat çok zor. Gitmiyor. Belki bir uzmana görünmem lazım ama pek yanaşmıyorum, istemiyorum gitmeyi. Bildiğiniz antidepresanlar, mutluluk iksirleri?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Doğal Anti depresanlar?
Collapse
X
-
papatya, sarı kantaron, melisa, harnup ( keçi boynuzu ) aklıma gelen bunlar...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
-
Kenevir doğal ve en büyük anti-depresan kaynağı, kanser olan hastaları hayata bağlayacak derecede güçlü bir mutluluk kaynağı ve DOĞAL.Orjinal yazı sahibi: tears in heaven View Postdoğal olursa bir zararı olmaz bence.
Sorarım sana zararı olmaz mı doğal olan kenevirin ?
Not: Kaldırıp bana uyuşturucu veya bilmem ne deme sakın. Her bitkinin kendine has salgısı, yağı vardır ve kenevir de bir bitkidir en doğalından..
tears in heaven arkadaşım en büyük anti-depresan sensin ilaç veya doğal birşeyler kullanmanı önermem.
Bu hayatta KİMSE mutlu değildir ama mutlu görünenler çoktur. Mutlu olan yokmudur vardır ama onlara havadan gelmez bu mutluluk, huzur..
Unutma ki herkes kendi çözümünü üretiyor kabaca herkes kendi yolunu buluyor..
İyi günler dilerim.Amaç para mı ? Alın hepsi sizin olsun
Amaç toprak mı alın ulan ! Galaksi de sizin olsun
Tek-el devleti mi
Biz kabile olmaya razıyız
Amaa ta ki kötülük için kullanılan gücün yerini iyiliğin gücü alana kadar..
Volkan.
Yorum
-
Hızımı alamadım devam etmek istiyorumOrjinal yazı sahibi: tears in heaven View PostBana lazım böylesi. Hayat çok zor. Gitmiyor. Belki bir uzmana görünmem lazım ama pek yanaşmıyorum, istemiyorum gitmeyi. Bildiğiniz antidepresanlar, mutluluk iksirleri?
Bak sevgili arkadaşım sana tek birşey diyip bu konudan koşarak uzaklaşacağım:
`Severek ve isteyerek yapacağın bir uğraş bul..`Amaç para mı ? Alın hepsi sizin olsun
Amaç toprak mı alın ulan ! Galaksi de sizin olsun
Tek-el devleti mi
Biz kabile olmaya razıyız
Amaa ta ki kötülük için kullanılan gücün yerini iyiliğin gücü alana kadar..
Volkan.
Yorum
-
Yanaşman lazım dostum,bende senin gibiydim sakinleştirici doğal bitki çayları felan içiyordum ama hiç bir işe yaramıyordu,3 yıl çapa'da tedavi gördüm başlangıçta olan bir çok sorunum ilaçlı tedavi sayesinde son buldu sadece bir kaç sorunum kaldı onlarında yakında düzeleceğine inanıyorum etrafında ilaçlı tedavi ve uzman la yapılan bir tedavi hiç bir işe yaramaz diyenlere de kulak asma(bunu neden söylüyorum:çünkü genelde bu tedavi olmanızı engelleyen kişilerin uydurduğu bir hikayedir) hiçbirşey sağlığından önemli değil bu kocakarı ilaçlarını boşverin...Orjinal yazı sahibi: tears in heaven View PostBana lazım böylesi. Hayat çok zor. Gitmiyor. Belki bir uzmana görünmem lazım ama pek yanaşmıyorum, istemiyorum gitmeyi. Bildiğiniz antidepresanlar, mutluluk iksirleri?Last edited by erdal19; 11-05-2012, 10:31 AM.
Yorum
-
belki kendince haklısın ama doğal olanda kimyasal olmaz bir ilacı konsantre etmek için onlarca kimyasal kullanırlar doğa sana bunu saf haliyle sunar... hızlı ve kalıcı etki istiyorsun o zaman ilaç kullanmakta haklısın ama doğal olanı devamlı surette kullanırsan o da etkili...Orjinal yazı sahibi: erdal19 View PostYanaşman lazım dostum,bende senin gibiydim sakinleştirici doğal bitki çayları felan içiyordum ama hiç bir işe yaramıyordu,3 yıl çapa'da tedavi gördüm başlangıçta olan bir çok sorunum ilaçlı tedavi sayesinde son buldu sadece bir kaç sorunum kaldı onlarında yakında düzeleceğine inanıyorum etrafında ilaçlı tedavi ve uzman la yapılan bir tedavi hiç bir işe yaramaz diyenlere de kulak asma(bunu neden söylüyorum:çünkü genelde bu tedavi olmanızı engelleyen kişilerin uydurduğu bir hikayedir) hiçbirşey sağlığından önemli değil bu kocakarı ilaçlarını boşverin...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum

Yorum