selam arkadaşlar yaklaşık bir ay önce okb tehşisiyle anafranil 25 mg ve lustral 50 mg kullanmaya başladım. lustral bildiğiniz gibi hafif bi antidepresan ama anafranil gerçekten etkili güçlü bi ilaç. lustali sabah anafranili yatmadan önce alıyorum. acaba anafranili sabah lustrali yatmadan önce almam bi sorun teşkil eder mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Okb hastasıyım ve
Collapse
X
-
dostum anafranili yatmadan önce alırsam uyuyamıyorum kullanmaya başladığımdan beri uyku düzeni diye birşey kalmadı gözlerim kapalı bilincim yarı açık oluyor ve gece saat 4 te kendiliğimden uyanıp bir daha uyuyamıyorum. anafranili bi gün aksatmak zorunda kalmıştım ve o gün güzel ve sağlıklı bi uyku çekmiştimOrjinal yazı sahibi: jülietanafranili sabah alırsan bütün gün sersem gibi gezersin
-
yaani bencede ikisini beraberde kullan diyebilirdi dozlarıda düşük ilaçların bir bildiği vardır doktorununa danış...Orjinal yazı sahibi: KATTRE View PostÖnce doktorunla görüş...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Geçen yıl okb teşhisiyle anafranil 25 kullanmaya başladım 7.-8. ayın sonunda anafranili 225ma a kadar yükselttik ve ona gelinceye kadar ben doktoruma ilacımı bırakmak istediğimi iki kez söylemiştim bırakma ben bu ilaca güveniyorum demişti o yüzden bırakmadım. 225 mga çıktıktan yaklaşık 2 ay sonra ömrümde ilk defa birini dinlerken odaklanabiliyordum, farkındalık duygum vardı, tvdeki bir programı takip edebiliyordum, kıldığım namaza odaklanabiliyordum, şaşırmıştım. Doktorum bu ilaca güvenmekte haklıymış dedim zaten bana okbde en etkili ilacın anafranil olduğunu söylemişti. Anafranil eski kuşak bir antidepresan olduğu için yan etkisi fazla olabiliyor tabi kişiye göre değişir. Yükse dozda kullanınca yaptığı kabızlık rahatsız edebiliyor ama hem bu forumdan hem de doktorumdan çok iyi bir ilaç olduğunu duydum. Sana demek istediğim 4-5 ay sonra bile eğer faydası olmazsa bırakma, bu ilacı 300mg kullananlar bile var onlar yan etkiye dayanıyorsa sen de dayanırsın.Orjinal yazı sahibi: rapci28415 View Postselam arkadaşlar yaklaşık bir ay önce okb tehşisiyle anafranil 25 mg ve lustral 50 mg kullanmaya başladım. lustral bildiğiniz gibi hafif bi antidepresan ama anafranil gerçekten etkili güçlü bi ilaç. lustali sabah anafranili yatmadan önce alıyorum. acaba anafranili sabah lustrali yatmadan önce almam bi sorun teşkil eder mi ?
İlacın kullanma saatlerini neden değiştirmek istiyorsun? Burada bizim dememizle değiştirme doktorun ne diyorsa onu yap.Her şey güzel olacak...
Yorum

Yorum