Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EFT Deneyen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• EFT Deneyen var mı?

Merhaba arkadaşlar duygulardan arınma tekniği adı verilen bu yöntemi deneyen var mı, faydalı bir şey mi çok merak ediyorum?
    Her şey güzel olacak...

http://www.psikoloji.gen.tr/entry.ph...me-Teknikleri)
    devamlılığı sağlarsanız EFT etkili teknik... yukarıda ki videoları izleyebilirsiniz.

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Videoyu izledim ama daha somut örnekler istiyorum sitede eft yapan yaptıran var mı acaba? Bülent Uran'ın EFT ile ilgili bir kitabı var onu alıp okuyum diyorum.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

videolar da a'dan z'ye EFT anlatılıyor daha nasıl bir somutluk bekliyorsun ?

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

bahsettiğin videoyu bende izledim ama nasıl yapacağımı anlamadım. bazı yerlere vuruyorlar ama neye göre nasıl olacak

Yorum

Sadece linkteki videoyu izledim diğerlerini izlememiştim. Vücutda bulunan enerji merkezleri her hastalık için farklı diye biliyorum bunlardan bahsediyor mu beyzade? Yarın EFT ile ilgili kitap alacağım kitaptaki uygulamaların sonuçlarını buraya yazarım.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
            X