Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alkol ve ilaç alımı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Alkol ve ilaç alımı

Merhabalar bir sorumu paylaşmak istiyorum sizlerle.. Ben 18 yaşındayım antidepresan ve antipsikotik kullanıyorum prozac,anafranil,zyprexa benim alkol alabilme imkanım varmı nadir de olsa almak istiyorum
    yani ilaç alma aralıklarım gece yatmadan 1 saat önce anafranil ve zyprexa sabah kahvaltısından sonrada prozac alıyorum hastalığımın teşhisi okb olarak başladı bipolar manik depresife döndü yardımlarınızı bekliyorum alkol alabilme ihtimalim varmı varsa saat aralıkları, alkol aldıktan kaç saat sonra ilaçlarımı alabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler sağlıkla kalın..

Bu gerçekmi.

18 yaşındasınız bir sürü probleminiz var ve bir sürü ilaç kullanıyorsunuz hala alkölün derdindesiniz; sanki duyanda 40 yaşında cemiyet toplantılarına mecburen katılıp içmek zorunda kalmışta ilaç kullandığı için sorun olurmu bunu soran insan gibisiniz. Dünyanın bir çok şehrinde sizin yaşınızdakilerin alkol içmesi satın alması bile yasaktır.

Sorunuza gelince tabi alın aynı anda ilaçlarla mümkün oldugu kadar alın; bu arada almak ne demekse için yani.

Baştan gelen edit: Cevap kendi içinde ironi ile verilmiştir.
    I'm fine. I'm just not happy.
    G.House

Yorum

İşleniyor...
    X