Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İleride çocuğum olduğunda onu bir psikopat yapacağım

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İleride çocuğum olduğunda onu bir psikopat yapacağım

Dünya'da bir şeyler yapmış insanlara baktığımda hep anormal bir çocukluk geçirdiklerini, erken yaşta ergenliğe girip küçük yaşta olgunlaşmak zorunda olduklarını görüyorum. Bu tür çocukları etraflıca incelediğim de genel olarak narsist, korkusuz, açıkgöz ve akıllı olduklarını fark etttim. Ve bu bana ilham verdi.

İleride çocuğum olursa şayet ona pekte iyi davranmıyacağım. Ve aslını isterseniz bir psikolojik hastalığa yakalanmasına göz yumacağım. Niye mi? Farklı olsun diye. Anormal olsun diye.

Belki kişilik bölünmesi, belki bipolar, belki şizofreni yaşar...hangisi olduğu önemli değil benim için.

Orjinal yazı sahibi: alala.
    dostum sen iyi misin :tinysmile_eyebrow_t
    tatlım bu insana dostum deme.. insanın böyle dostu olacağına olmasın daha iyi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tears in heaven View Post
      Dünya'da bir şeyler yapmış insanlara baktığımda hep anormal bir çocukluk geçirdiklerini, erken yaşta ergenliğe girip küçük yaşta olgunlaşmak zorunda olduklarını görüyorum. Bu tür çocukları etraflıca incelediğim de genel olarak narsist, korkusuz, açıkgöz ve akıllı olduklarını fark etttim. Ve bu bana ilham verdi.

İleride çocuğum olursa şayet ona pekte iyi davranmıyacağım. Ve aslını isterseniz bir psikolojik hastalığa yakalanmasına göz yumacağım. Niye mi? Farklı olsun diye. Anormal olsun diye.sen bence cok film izlemişsin bu dediğin ancak filmlerde olur.merak etme cocuk muhtemelen farklı/anormal olacak .çünkü babasına benziyecek.sen bunun için özel bir çaba harcamana gerek yok

Belki kişilik bölünmesi, belki bipolar, belki şizofreni yaşar...hangisi olduğu önemli değil benim için.
      sen bence cok film izlemişsin bu dediğin ancak filmlerde olur.merak etme cocuk muhtemelen farklı/anormal olacak .çünkü babasına benziyecek.sen bunun için özel bir çaba harcamana gerek yok
      Aşk başlamadan güzel,
      Kalplerde heyecan
      Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
      Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
      Başkaları görmesin diye çabalayış,
      Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
      Aşk başlamadan güzel....

Yorum

İleride çocuğum olursa şayet ona pekte iyi davranmıyacağım. Ve aslını isterseniz bir psikolojik hastalığa yakalanmasına göz yumacağım. Niye mi? Farklı olsun diye. Anormal olsun diye.

yine bulmuşsun tam sana hitap eden eğer yazdıkların gibi çocuk yetiştirceksen yazık o çocuğa
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

çocuk yetiştirirken aldığım idol usame bin ladin olacak serena.

Yorum

oda güzelama o öyle olmaz çocuk kendiliğinden büyüyecek olmayacağı varsa olamaz zatensonuçta hastalığı verne allah zorla hasta yapacak değilsiniz(:ve bu şizofreni hastalarnın falan hepsi böyle bilim insan olmuyo benim kuzenim vardı amcamın üstüne bıçakla yürüdü ve hastanede iyileşti şimdi sağlıklı şüküro yüzden böyle dememk lazım)
            Hayat
            :54:

Yorum

çocuk yetiştirirken aldığım idol usame bin ladin olacak serena.
              adolf hitler dururken !.

Yorum

İşleniyor...
              X