Bu yazdıklarınızın gerçek olacağını düşünseniz ne yapardınız.. Yani buraya yazdığınız şey gerçek olacak ve rahatlayacaksınız.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şuan Rahatlamak İsteseniz ?
Collapse
X
-
yok olmak bir amaç olamaz. bir amacım yok diyebilirsiniz. yada dünyaya hiç gelmemeniz bunu bir anda yapamazsınız. elbette geçmişiniz de güzel günleriniz vardır. onları bir anda silip atamazsınız. tamam bunları yapabilecek imkan olsa, asla yapamazsınız demiyorum. peki yeniden doğmak ister miydiniz?Orjinal yazı sahibi: 899405 View Postsadece dünyaya hiç gelmemiş olmayı isterdim.
ya da yok olmakBu toplumun çiğnenmeden işleyen tek bir kuralı var. Güçlü olan kazanır, zayıf olan kaybeder. Güçlü olan sevilir, zayıf olan dışlanır. Bu kadar basit işte...
Yorum
-
unutursanız ileride hayatta ders çıkaracak bir şeyiniz kalmazsa ne olacak peki ?Orjinal yazı sahibi: serena View Postherşeyi unutmak isterdimBu toplumun çiğnenmeden işleyen tek bir kuralı var. Güçlü olan kazanır, zayıf olan kaybeder. Güçlü olan sevilir, zayıf olan dışlanır. Bu kadar basit işte...
Yorum
-
hayatın kendisi dersdir ders unutsakda çıkarılırOrjinal yazı sahibi: busquets View Postunutursanız ileride hayatta ders çıkaracak bir şeyiniz kalmazsa ne olacak peki ?Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
herşeyi unutursun o zaman. hayatın bir ders olduğunu bile..Orjinal yazı sahibi: serena View Posthayatın kendisi dersdir ders unutsakda çıkarılırBu toplumun çiğnenmeden işleyen tek bir kuralı var. Güçlü olan kazanır, zayıf olan kaybeder. Güçlü olan sevilir, zayıf olan dışlanır. Bu kadar basit işte...
Yorum
-
adını unutursun yalnızca kendisini unutmazsın herşeyi unutsak bile yine yaşarız ve yine ders edinmeyi öğreniriz bu ilk öğreniceğimiz ders edinmek olurOrjinal yazı sahibi: busquets View Postherşeyi unutursun o zaman. hayatın bir ders olduğunu bile..Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
kesinlikle istemezdim.Orjinal yazı sahibi: busquets View Postyok olmak bir amaç olamaz. bir amacım yok diyebilirsiniz. yada dünyaya hiç gelmemeniz bunu bir anda yapamazsınız. elbette geçmişiniz de güzel günleriniz vardır. onları bir anda silip atamazsınız. tamam bunları yapabilecek imkan olsa, asla yapamazsınız demiyorum. peki yeniden doğmak ister miydiniz?YAŞAMAK BUYSA ÜSTÜ KALSIN
Yorum

Yorum