Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acaba anksiyete ne kadar etkiliyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• acaba anksiyete ne kadar etkiliyor

benim hatalarım değilde eksik bir yönüm olursa ya da yenilirsem geri kalırsam yapamazsam birşeyde, acayip hüzün basar kafama takılır
    tabi bazende tembellikten yapmayız. aklımızı başka şeylere veriyoruz.

mesela birisi aşırı derecede iyi ingilizce öğrensin ya da konuşsun karşımada geçsin çaka satar gibi hareketler konuşmalar ''türkçe yaz'' desemde gülse alaylı şekilde, o kişiye sinir olurum
    hatta lafı vurup görüşmeyesim bile gelir.
    bazı insanda sanki inadına yapıyor

onla eşit seviyeye gelmek içi ingilizce öğrenmeme sebeb var mı. hiç de sevmem mesela,okulda zorla geçtim. tabi bu örnek.

açıköğretim okudum ama örgün okuyanlar daha prestijli oluyor gibi. hani doktorlar sadece kendi meslektaşlarıyla konuşur ya
    onlarda bizle konuşurken ben örgün okudum sen aöf mezunusun edasıyla konuşuyor gibi geliyor bana

bi kere örgünde okuyan ark. grubunun içine girmiştim onlar belki hani kimseyi küçümsemediler ama kendimi ezik gibi hissettim.ama ben örgün okumak istemiştim matematik yapamadığım için giremedim zamanında.
    ama aöf okumakda beni bitirdi.
    herşeyin bi zorluğu var.
    askerde tabib yarbaya komutanım aöf mezunuyum derken adam belkide küçümseyecek zannettim.
    adam beni övdü nerdeyse.

öyle bir insan beni övüyorsa dışardaki kişi küçük göremez.yanlışmıyım..

ama kalite ve seviye farkı nere olursa olsun etkiliyor insanı sanki.

bi yerde bi müsabakada bile birisi seni geçsin hemen övünmeye başlıyor. kasıntı oluyor. sanki aman dünyanın en süper kişisi. ben yapsam hiç kasmam o kadar.

yani diyorum kendi olumsuz yanlarım çok mu acaba. anksiyete teşhisi koymuşlardı bu hastalık birşeyleri başarırken acaba yan etki ediyormu bana, diye düşünüyorum.
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.
İşleniyor...
X