Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok düşünme yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: bayraktar89 View Post
    bende de aynısı oluyordu.hatta sabaha kadar uyumadan düşünerek geçirdiğimi hatırlıyorum.dikkatli ol arkasından depresyon gelebirlir
    önerin için teşekkürler
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Doğan View Post
      Bence olmazsa olmaz vücüt yorgunluğu gerekir uykuya dalman için. Aktif ve düzenli spora başlaman yardımcı olur.

Herşeyi dert edinen,başkası için yaşıyan hassas insanlar da beyin sürekli çalışıyor genel anlamda bu yüzden rahatsızlandık zaten.

Vücüt yorgun olması önemli. Bitkisel çay ile uyku sorunu aşılabilir ( antideprasan kullananlar çok dikkatli olmalı )
      Uyku hapları ve hatta xanax da olabilir. ( benim anksiyete tedavisi için gittiğim uzman doktor uyuyamadığım zaman xanax içiyorum diyor çok doğal ona göre )
      Yok beğenmene gerek yok
      Senin için de yazmamış zaten ama olsun.
      Kendini beğenmekten vazgeç mi demek istiyorsun. Kusara bakma Donanım Haberde yazarım ben, buraların acemisiyim

Yorum

Phatalogyst alıntı sana idi
        Dedim acemiyim

Yorum

antidepresanlarin bu yönünü seviyorum. tamam çok uyutuyorlar insanın hep uykusu geliyor ama yatmak isteyince de 2 dakkada uyuyor insan. ben ilaç kullanmadigim zaman uykuya çok geç dalarim adeta uyumak için cirpinirim ama ilaç kullandığım zaman hemen uyuyorum. tamam uyku saatlerim çok artıyor ilaç kullandığım zaman ama olsun zaten yapacak pek bi şey yok. ömrümdeki uyku saatinin çok olmasında sorun yok. bu arada sen de ilaç kullan demiyorum sadece yazmak istedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Doğan View Post
            Yok beğenmene gerek yok
            Senin için de yazmamış zaten ama olsun.
            Kendini beğenmekten vazgeç mi demek istiyorsun. Kusara bakma Donanım Haberde yazarım ben, buraların acemisiyim
            Estgfrllh bir imada bulunmadım ben begendim keşke beğen ikonu olsaydı tıklasaydım dedim ikonu mu kendim yaptım. kendini beğenmekle ilgisi yok yazının ayrıca kendine beğenenleri güvenenleri severim oda ayrı bişey
            Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Tamam hocam.
              İyi paylaşımlar iyi forumlar herneyse

Yorum

İşleniyor...
              X