Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Seni Sevmiyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İstanbul Seni Sevmiyorum.

Trafiğin, yüzü asık insanların, anlayışsız ve psikopat insanların, belediye otobüslerin, belediye otobüslerinde ki o cehennemvari kalabalığın, dokunsan öldürecek tarzında bir sinire sahip insanların, havalı kızların, psikopat-manyak erkeklerin, tıkış pıkış doluluğun, kalın kafalı heriflerin beni kendimden tiksindirdi İstanbul !

İstanbul herkes sana aşık olduğunu söyleyip durdu yıllarca. Sana bir kızkulen var diye mi aşık olacağım ? Sana bir boğaz manzaran var diye mi aşık olacağım ? Sana bir İstiklal cadden, Taksim'in var diye mi aşık olacağım ?

İstanbul iyi dinle beni. Sen sabahleyin karnım kazındığı halde kahvaltı yapmayıpta üstüne de koyu bir çay içip, onunda üstüne bir sigara içtiğim anlarda midemin öldürücü derecede bulanması hissi veriyorsun bana !

Hep sana bunları söylemek istemiştim ve artık söyledim rahatladım be İstanbul. Senden ciddi anlamda nefret ediyorum İstanbul !

[Tabi İstanbul'da dahi iyi insanlar var. O iyi insanları (yani güleryüzlü insanları, havalı olmayan kızları, psikopat olmayan adamları, dokunsan öldürecek tarzda bir sinire sahip olmayan insanları, kalın kafalı olmayan insanları) tenzih ederim. O iyi insanları çok seviyorum]
    Last edited by İNSANİ; 10-07-2012, 12:46 AM.

yaşadıgım acıları sakladıgı için..seviyorum sanırım..ama bazen bende nefret ediyorum..istanbul..sürgün yerim..yalnızlıgım,gurbetim benim..

Yorum

başka şehre taşın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı View Post
        başka şehre taşın
        Çok klasik bir tepki, bekliyordum bu tepkiyi. 5 sene sonra Ege'ye taşınacağım İnşallah. Muğla Fethiye. Ev kiraları ucuz. İnsanı mükemmel tatlı. Denizi dünyanın en güzel denizi. Koyları dünyanın en güzel koyları. İnsanı sakin, trafiği mükemmel. Koşturan bir tane adam yok. Hatta yüzü asık bi tane adam yok. Kızları kibir bilmez. Vesaire. Tahmin edemiyeceğin ne güzellik var ise Ege'de kardeşim.

Ege ve özellikle Muğla sana aşığım ben sana. İstanbul senin eline su dökemez ! Güzelliği ile de su dökemez.

Çok iyi bilin ki İstanbul'da hakikaten bi cacık yok !

Yorum

Yaz benide ankaraya
          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

benide yaz izmiri sevmiyorum
            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
              değişelimmi ankarayla
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Atalarımız boşuna söylememiş "nerde çokluk orda b.kluk" diye.

Arkadaşla Ölüdeniz'e gittik. Yani o denize inanamazsınız. Fethiye'de ki sakinliğe inanamazsınız. Milletin mülayim olmasına inanamazsınız. Ben 5 ay kaldım Fethiye'de sonra mecburen döndük gene İstanbul'a. Ama yok abi. İstanbul benim için bitmiştir. Kredilerini tüketmiştir. Benim şehrim Muğla abi. Muğla. Dünyanın en mükemmel şehri. Daha güzel bir şehir varsa bana gelin anlatın veya ispat edin bana. Ben Muğlalı değilim ama ben kendimi Muğlalı olarak görüyorum.

Yorum

beni de jupitere yaz juputeri sevmiyorum

Yorum

beni de jupitere yaz juputeri sevmiyorum
                    Jupiter'e mi yazalım yoksa Juputer'e mi önce karar ver hangisi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
                      Jupiter'e mi yazalım yoksa Juputer'e mi önce karar ver hangisi
                      uykum gelmiş

Yorum

uykum gelmiş
                        İstanbul'da uyumak bile bir mucize biliyor musun ? Yani hakikaten mucize. Abartmıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
                          değişelimmi ankarayla
                          iyi olur valla bu sıcaklarda kurtulmuş olurum

Yorum

iyi olur valla bu sıcaklarda kurtulmuş olurum
                            Serena emin ol İzmir İstanbul'a 10 basar gene. Tamam İzmir'i de pek sevmem ama İstanbul kadar değil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
                              Serena emin ol İzmir İstanbul'a 10 basar gene. Tamam İzmir'i de pek sevmem ama İstanbul kadar değil.
                              istanbul demedimki ankara dedim izmiri niye sevmiyosun

Yorum

İşleniyor...
                              X