................................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayat ne garip..
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt View PostBir yıl önce ailesel farkılıklarımız yüzünden büyük mücadeleler verdiğim ayrıldığım bir insan vardı..Söylediği yalanlar yüzünden bitirmiştim ilişkimi, pişman da değilim..Ancak bir kaç gün öncesinde eski erkek arkadaşımın o dönem ilişkim konusunda dertleştiğim, akıl aldığım bir arkadaşımla şimdi çıktılarını öğrendim..Tuhaf oldum..Hayatında elbet birisi olacaktı ama bunun benim bir arkadaşım olması açık söylemem gerekirse ve kendime itiraf etmekten çekinsem de üzülmeme sebep oldu..1 yıl geçti hatta 1.5 yıl ama her gün aklımda..Dönmek için çok uğraşmıştı ama imkansızdı işte..Her neyse bazen saçma sapan sorular geliyor aklıma..Acaba diyorum beni üzen benim tanıştırdığım biriyle çıkması, konuşup dertleştiğim biriyle mi çıkması yoksa hayatında birinin olması mı..Bilmiyorum ve bazen soruyorum kendime ortak bir arkadaşımızla çıkıyor ve hiç mi gelmiyorum aklına..Ben onun arkadaşıyla olamazdım sanırım..Kıza da kızıyorum..Kısaca her şeye kızıyorum ve hayatıma bir yön veremiyorum..En kötüsü de kimseyi sevemiyorum...Kendin ol yeter.
-
en iyisi asıl bundan sonra sevebilirsin hayat tecrübelerle yaşanır ... bak olumsuz ilişkiler yaşamışsın bundan sonra ki ilişkilerinde daha başarılı olursun sen rahat ol.... bir de yaşanan yaşandı geride kaldı olaylara ve kişilere takılma hayat senin için en güzel haliyle devam edecek eğer sen ister ve emek harcarsan
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
Yorum