Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karnı aç olan varsa buyursun:)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Karnı aç olan varsa buyursun:)

Evet Arkadaşlar akşama kadar boş boş oturmak insanı çok sıkıyor. İnsan bişeylerle uğraşmazsa inanın çok bunalıyor bende bundan dolayı kendimi tamamen mutfaga adadım Çikolatalı kek , katmerli poaca galeta unlu çıtır börek ve basit olmasına rağmen çok beğendiğim yufkadan olan gözlemeyi yaptım Buyrun gelin yiyelim.
    Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
    Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
    Evet Arkadaşlar akşama kadar boş boş oturmak insanı çok sıkıyor. İnsan bişeylerle uğraşmazsa inanın çok bunalıyor bende bundan dolayı kendimi tamamen mutfaga adadım Çikolatalı kek , katmerli poaca galeta unlu çıtır börek ve basit olmasına rağmen çok beğendiğim yufkadan olan gözlemeyi yaptım Buyrun gelin yiyelim.
    Az önce yemek yedim teşekkür ederiz bu nazik davetiniz için. Yemek yemeyi çok severim.
    Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
      Az önce yemek yedim teşekkür ederiz bu nazik davetiniz için. Yemek yemeyi çok severim.
      Rica ederim Ben yemesinden çok yapmasını seviyorum)

Yorum

ben sana daha çok mutfakda yardım etsem eğer istersen yeme kısmına gelince az az yerim
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Şu şişmanlamak isteyen arkadaşı çağır bence.
          Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
            ben sana daha çok mutfakda yardım etsem eğer istersen yeme kısmına gelince az az yerim
            olmaz bizde misafir oturur benim yapıp ikram etmem gerek

Yorum

Hamur işleri ve abur cuburu severim ama çok kilo aldırıyor dikkat etmem gerek o yüzden size afiyet olsun.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

olmaz bizde misafir oturur benim yapıp ikram etmem gerek
                tamam tamam nasıl istersen öyle olsun korktun senden :77:
                Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

haha.2 saat önce okusaydım gelirdim.Şimdi kalktım sofradan.Evde kimse yok malum bende kendi ellerimle birşeyler yaptım. Zeytinyağında yumurta+sucuk(ilk defa denedim güzeldi.) Ardından kıvırcık salatası hazırladım kendime . Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Birazdan spora gideceğim.

gitmeden önce ; Harnup pekmezi ve yerfıstığı karışımı hazırlayacağım.

Protein bazlı besleniyorum biraz.

Yorum

Çok açtım dademin türlü varmış onla ayran içtim şuan tokumfasa
                    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

yaa iyi güzel hoşta bu kadar anlattın yemiş gibi yaptım mideme oturuyor gırtlağım düğümlendi =D eve gidince yaptırayım baari bi taraflarım şişmesin afedersiniz öyle dirler =D

KuzuZade
                      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Bence bu konuya karnı aç olan girmesin, daha çok acıktırmasın kendini
                        ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

karnı aç olan gelsin dedim işte benim yaptığm şeyer mideye oturmaz:P kendime güveniyorum bu konuda

Yorum

Eklemeyi unutmuşum, tam düşündğm kız iştedfsd
                            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

burda bi ben sağlıksız besleniyorum galiba. herkes yediklerine dikkat ediyor ben hala yiyorum:/

Yorum

İşleniyor...
                              X