Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendinize bir meşguliyet edinin...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendinize bir meşguliyet edinin...

Merhaba arkadaşlar...

Şu sıralar çok yoğunum,şükür ki yoğunum,birşeylerle meşgul olmak insanı hastalıktan uzak tutuyor...Burayı da çok kullanmak zararlı bence,bağımlılık yapıyor,dozunda kullanmalı,ilaç gibi...

Evet son 1.5 haftadır çok iyiyim,he bu ne kadar sürer bunu Allah bilir,kendimi işime verdim,boş durmuyorum onun haricinde de,eski arkadaşlarla görüşüyorum,geziyorum,halı saha maçları yapıyorum,pazar günü havuza gitmeyi planlıyorum falan filan...

Hem sevincimi sizlerle paylaşmak hem de sizlere örnek teşkil etmek için paylaştım...

Anlatmak istediğim evde akşama kadar pcye oturursak hastalığımız daha da körükleniyor ve biz depresyonda kendimizi daha da kaybediyoruz artı vaktimizi de boş yere öldürüyoruz..

Kendinize mutlaka bir meşguliyet edinin ve mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalışın...

Herkese mutlu,umutlu günler diliyorum...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

senin için sevindim umarım yazın bir çok insana ulaşır bu konuda hak veriyorum boş vakit insana iyi gelmiyo
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post
      Merhaba arkadaşlar...

Şu sıralar çok yoğunum,şükür ki yoğunum,birşeylerle meşgul olmak insanı hastalıktan uzak tutuyor...Burayı da çok kullanmak zararlı bence,bağımlılık yapıyor,dozunda kullanmalı,ilaç gibi...

Evet son 1.5 haftadır çok iyiyim,he bu ne kadar sürer bunu Allah bilir,kendimi işime verdim,boş durmuyorum onun haricinde de,eski arkadaşlarla görüşüyorum,geziyorum,halı saha maçları yapıyorum,pazar günü havuza gitmeyi planlıyorum falan filan...

Hem sevincimi sizlerle paylaşmak hem de sizlere örnek teşkil etmek için paylaştım...

Anlatmak istediğim evde akşama kadar pcye oturursak hastalığımız daha da körükleniyor ve biz depresyonda kendimizi daha da kaybediyoruz artı vaktimizi de boş yere öldürüyoruz..

Kendinize mutlaka bir meşguliyet edinin ve mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalışın...

Çok doğru.İşe başlamamla beraber çok şey değişti. Birazdan bende Spora gideceğim... Akşamları güzel oluyor. İşten geliyorum 2 saat ara(Yemek vs. ardından tekrar dışardayım.) gece 22:30-23:00 gibi evdeyim.Sonra yatıoyurm zaten... Sabah'a nasıl kalktıımı bende bilmiyorum. ^^

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bedbin View Post
        Çok doğru.İşe başlamamla beraber çok şey değişti. Birazdan bende Spora gideceğim... Akşamları güzel oluyor. İşten geliyorum 2 saat ara(Yemek vs. ardından tekrar dışardayım.) gece 22:30-23:00 gibi evdeyim.Sonra yatıoyurm zaten... Sabah'a nasıl kalktıımı bende bilmiyorum. ^^

Olay ne biliyor musun,seni çok fazla düşünceye sürükleyecek durumlardan ve davranışlardan uzak durmak...Çünkü boş kaldığımız an beynimiz olumsuz düşünce mekanizması gibi,sürekli üretiyor...Bundan uzak durdukça başarılı olacağız,ben bunu gözlemledim...
        Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post
          Merhaba arkadaşlar...

Öneriniz nedir? Ne gibi bir meşguliyet?
          Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
            Öneriniz nedir? Ne gibi bir meşguliyet?

İş güç,spor,kitaplar,ders falan,sizi ne mutlu ediyorsa diyeyim...

Yorum

katılıyorum iş güç oldugu gün yada bir uğraşım hiç bişey aklıma gelmıyor eve zor gelıyorum yata düşdüğümle uyumam bir oluyor etkili bir ağrı kesici olabilir çalışmak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Post
                katılıyorum iş güç oldugu gün yada bir uğraşım hiç bişey aklıma gelmıyor eve zor gelıyorum yata düşdüğümle uyumam bir oluyor etkili bir ağrı kesici olabilir çalışmak

Kesinlikle,o tatlı yorgunluk size herşeyi unutturuyor zaten

Yorum

Zaten boş beyin şeytanın oyuncağıdır arkadaşlar. Hayatta bir amaç, meşguliyet herşey..
                  Arkadaşın yazdığı bu güzel yazıya ek olarak, anksiyete-panik atak-depresyon yüzünden ( Benim gibi ) işe gidemeyen, işini kaybedenlerin en büyük mutluluğu tekrar iş hayatına dönmek normalleşmeye başlamak olacaktır. " Bak ben işe yarıyorum " duygusu = Mutluluktur.

Yorum

İşleniyor...
                  X