merhaba ben ilk başta sistit oldum sonra ilaç içtim cipro geçti ve denize gittik o sırada idrarımı kaçırmaya başladığımı farkettim böyle 5 6 damla idrarım kaçıyor ani hareket yapınca falan kaçıyor daha önce hayatımda hiç idrar kaçırma gibi bi sorun yaşamadım daha yeni oldu bu bakireyim çaresi var mı ? psikolojim bozuldu ne yapmam gerekir?bu hastalığa muzdarip olanlar nasıl geçirdi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
idrar kaçırma psikolojimi bozdu
Collapse
X
-
Abartmıyorum tam 17 yaşıma kadar gece altını ıslatma hastalığı yaşadım. Çok zor bir imtihandı gerçekten. Lakin sonra kendi kendine geçti.Orjinal yazı sahibi: kardelen12 View Postmerhaba ben ilk başta sistit oldum sonra ilaç içtim cipro geçti ve denize gittik o sırada idrarımı kaçırmaya başladığımı farkettim böyle 5 6 damla idrarım kaçıyor ani hareket yapınca falan kaçıyor daha önce hayatımda hiç idrar kaçırma gibi bi sorun yaşamadım daha yeni oldu bu bakireyim çaresi var mı ? psikolojim bozuldu ne yapmam gerekir?bu hastalığa muzdarip olanlar nasıl geçirdi
Google amcamdan araştır; kesinlikle tedavisi vardır. Bak kesinlikle.
-
-
-
Vucudunuzu eğitin doktorluk bir durum değil bence belirli saatler koyun kendinize misal 2 saat arayla 1 saat arayla durumunuzu kendınız daha ıyı bılırsınız veya 4 saat arayla tuvaletınız olmasa dahi WC gidin bu şekilde 10 gun kadar tekrarlayın zamanla bu zaman zarfını açın misal 1 haftada 1 gunde 3 saat aralıklarla gttıseynız 2. hafta bunu gunde 3 saatten 4 saate çıkarın zamanla vucut buna alışacakdır ve tekrarlanmaz
Yorum
-
yok ya damla damla kaçıyor
canım sıkkın
Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View PostVucudunuzu eğitin doktorluk bir durum değil bence belirli saatler koyun kendinize misal 2 saat arayla 1 saat arayla durumunuzu kendınız daha ıyı bılırsınız veya 4 saat arayla tuvaletınız olmasa dahi WC gidin bu şekilde 10 gun kadar tekrarlayın zamanla bu zaman zarfını açın misal 1 haftada 1 gunde 3 saat aralıklarla gttıseynız 2. hafta bunu gunde 3 saatten 4 saate çıkarın zamanla vucut buna alışacakdır ve tekrarlanmaz
Yorum
-
doktora gittin mi? eğer doktor stress derse o zaman burada konuşup yorum yapabiliriz.. eğer üşütme iltihap vb sıkıntı yoksa sonuçta onu tutanda bir kas ve bu kasın kontrolunude beyin yapmakta. mide yanmasındaki bağırsak reflülerindeki problem neyse buda benzeri sorun olabilir.Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
bilmiyorum neden oluyor şayet psikolojik olsa gece de olurdu ama gece hiç idrar kaçırması olmuyorOrjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postdoktora gittin mi? eğer doktor stress derse o zaman burada konuşup yorum yapabiliriz.. eğer üşütme iltihap vb sıkıntı yoksa sonuçta onu tutanda bir kas ve bu kasın kontrolunude beyin yapmakta. mide yanmasındaki bağırsak reflülerindeki problem neyse buda benzeri sorun olabilir.
Yorum
-
zaten çok tuvalete giderim normalde deOrjinal yazı sahibi: Yanlız38 View PostVucudunuzu eğitin doktorluk bir durum değil bence belirli saatler koyun kendinize misal 2 saat arayla 1 saat arayla durumunuzu kendınız daha ıyı bılırsınız veya 4 saat arayla tuvaletınız olmasa dahi WC gidin bu şekilde 10 gun kadar tekrarlayın zamanla bu zaman zarfını açın misal 1 haftada 1 gunde 3 saat aralıklarla gttıseynız 2. hafta bunu gunde 3 saatten 4 saate çıkarın zamanla vucut buna alışacakdır ve tekrarlanmaz
Yorum
-
valla bunu saglıkdergısının bırınde okumusdum bır cok kişide uygulanmış denenmiş %78 flan gibi bir azalma olmus genede denemekde yarar var herkez fazlaOrjinal yazı sahibi: kardelen12 View Postzaten çok tuvalete giderim normalde de
gıder ama bu farklı bır durum benım yazdıgım yanı bunu şöyle düşün hergun sabah 1 sene boyunca atıyorum sabah 6 da kalk saat kur bır sure sonra
saatte kurmasan o saatte kalkarsın buda o mantıkda ve etkili olacagını düşünüyorum genede sana cok zarar verıyorsa bu durum doktora gıdebılırsın .
Yorum

.
Yorum