Evet bu foruma ilk girdiğim sıralarda düşüncelerimin okunduğu ile ilgili bir konu açmıştım. O günden beri yine ağır aksak hayatıma devam etmekteyim. Bu sabah yine derin bir sevgi açlığı içerisinde sayıklamaktaydım. Yani yine duygusala bağlamıştım. Aradan birkaç saat geçti internete girdim bir baktım ki yine şifreli mesajlar. Düşüncelerimle dalga geçmeler filan. Birkaç gün önce bana şifreli mesaj gönderdiğini düşündüğüm birine mesaj atmıştım olayı açıklığa kavuşturmak için. Bugün de aynı kişinin olduğunu düşündüğüm başka bir hesaba mesaj attım. Birinci attığımdan henüz cevap gelmedi. Fakat ikinci attığım hesaptan gelen cevap bana düşüncelerimi okuyan kişinin kendisi olmadığını söyledi ve biriyle karıştırdınız galiba dedi. Ve ben hala inanmıyorum düşüncelerimi okuyan kişi benimle dalga geçtiğine göre isim konusunda neden yalan söylemesin? Kafam giderek daha çok karışıyor. Şifreli mesaj almadığım günler daha bir saçma ruh halindeyim. Her ne kadar şifreli mesajlarda benimle alay bile edilse bir bağımlılık halini aldı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şifreler üzerine
Collapse
X
-
basevu rahatsızlığın sıradan bir depresyon değil ki, bir an önce doktora gitmelisin, erken teşhis hayat kurtarır. Neden korkuyorsun senin doktorun seninle ilgili özel durumları bilmeli tabiki, çoğu kişi doktoruna içini döker rahatlar. Rahatsızlığın önemli olduğu için netten duyma ilaç kullanmak durumunu daha ağırlaştırabilir.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
.dostum üzülerek soyluyorum senin ciddi bir tedaviye ihityacın var.burda kimse kimseye şifreli mesajlar yollamaz .hem okadar kişi içinde neden sana yolllansın.senin aklın baya karışık.tedavi olmazsan ileride daha buyuk sorunlar yaşayacağından eminim.psikolojik sorunlar birden buyumez katlanarak coğalır.çok geç olmadan git tedavini olOrjinal yazı sahibi: basevu View PostEvet bu foruma ilk girdiğim sıralarda düşüncelerimin okunduğu ile ilgili bir konu açmıştım. O günden beri yine ağır aksak hayatıma devam etmekteyim. Bu sabah yine derin bir sevgi açlığı içerisinde sayıklamaktaydım. Yani yine duygusala bağlamıştım. Aradan birkaç saat geçti internete girdim bir baktım ki yine şifreli mesajlar. Düşüncelerimle dalga geçmeler filan. Birkaç gün önce bana şifreli mesaj gönderdiğini düşündüğüm birine mesaj atmıştım olayı açıklığa kavuşturmak için. Bugün de aynı kişinin olduğunu düşündüğüm başka bir hesaba mesaj attım. Birinci attığımdan henüz cevap gelmedi. Fakat ikinci attığım hesaptan gelen cevap bana düşüncelerimi okuyan kişinin kendisi olmadığını söyledi ve biriyle karıştırdınız galiba dedi. Ve ben hala inanmıyorum düşüncelerimi okuyan kişi benimle dalga geçtiğine göre isim konusunda neden yalan söylemesin? Kafam giderek daha çok karışıyor. Şifreli mesaj almadığım günler daha bir saçma ruh halindeyim. Her ne kadar şifreli mesajlarda benimle alay bile edilse bir bağımlılık halini aldı.Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
merak etme doktorla konuşursan ailenden kimseye anlatmaz.gerek gorulmedikçe psikolojik sorunlar doktor tarafından gizli tutulur.bence çekinmene hiç gerek yokAşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
Şizofren olup olmadığım henüz kesin değil benim düşüncelerimi okuyan kişiyle yüzleşmem gerek ama onu bir türlü bulamıyorum.Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24dostum aklıma akıl oyunları filmini getirdin, oradaki kendini şifre çözücü zanneden kahramanla aynı özellikte gibisin, çok sonra farkedildiki, herşey onun kafasında olup biten birşeymiş, şizofrenmiş vatandaş.
mutlaka dr. a git.Toplumun içinde erimiş olan birey.
Yorum
-
Kime gidebilirim acaba. Dini konulara da hakim birisi olsun istiyorum, tasavvufa filan ilgisi olmalı. Para sorun değil ama ilaç kullanmak ve elektroşok tedavisi olmak istemiyorum. Terapi ile atlatacağım birini gitmeliyim.Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24şizofren olduğunu ima etmedim, filmdeki oyuncuydu o bahsettiğim, ama bilinçaltımız da oyunlar oynuyor bize farkına varamıyoruz, bence önce dr. a git, ama sıradan biri olmasın, seni anlayabilsinToplumun içinde erimiş olan birey.
Yorum
-
Son gelişme:
Bugün ilk mesaj attığım hesaptan da mesaj geldi. O da adının başka olduğunu söyledi. Yani eğer tüm bu kişiler doğru söylüyorsa gerçekten büyük bir problemin içindeyim. Yalan da söylüyor olabilir. İhtimallerden bıktım.
Doktora gitmeyeceğim. Doktor olayı çözemez ama benim işi bilen birilerine olayı anlatmam gerek.Toplumun içinde erimiş olan birey.
Yorum

Hayatımdaki her şeyi anlatmak zorunda kalacağım ve ailemin, çevremin bunları bilmesini istemiyorum. Hala haklı olduğumu düşünüyorum ama bu çok saçma.:RpS_blink:
Yorum