Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Film Önerileri

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Dün gece btmanın son filmine gittim, senaryoyu ço kgüzel yapmışlar beğendim ama, batman karakterininin değerini azaltmıişlar, htta batmanın bıçaklnması garp geldi arkadaşlarla dalga geçtikahha batman hayranı olarak bence daha iyi olabilird..
    Last edited by shondes; 05-08-2012, 01:39 PM.
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
      Dün gece btmanın son filmine gittim, senaryoyu ço kgüzel yapmışlar beğendim ama, batman karakterininin değerini azaltmıişlar, htta batmanın bıçaklnması garp geldi arkadaşlarla dalga geçtikahha batman hayranı olarak bence daha iyi olabilird..
      Son filmi bende dün izledim ama beğenmedim nedense beklentilerim çok yüksekti ilk iki filmden dolayı...Bane karakterinin o kadar güçlü gösterip sonrasında basitleştirilmesi çok saçmaydı bana göre..normal bir filme göre çok iyi ama;Nolan'a göre de basit kalmış..

Yorum

limitsiz. insan beyniyle ilgili bir film arkadaşlara öneririm.
        Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Palyaco View Post
          Son filmi bende dün izledim ama beğenmedim nedense beklentilerim çok yüksekti ilk iki filmden dolayı...Bane karakterinin o kadar güçlü gösterip sonrasında basitleştirilmesi çok saçmaydı bana göre..normal bir filme göre çok iyi ama;Nolan'a göre de basit kalmış..
          Evt benm içinde beklentimin altındaydı..
          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Aşk tesadüfleri sever .

Yorum

İşleniyor...
            X