Duyuru

Collapse
No announcement yet.

devlet hastanesi psikolog ucreti?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• devlet hastanesi psikolog ucreti?

Arkadaşlar öğrenciyim babam emekli sandığına bağlı çalışan. Yani ssk liyiz babamın sayesinde yararlanıyorum. Devlet hastanesinde psikiytra gidiyodum şimdi beni gene ayni hastanede psikologa yönlendirdi. Ama ailemden habersiz gidiyorum. psikologa gideceğim artık bundan sonra. Ama babamın maaşından ek bi ücret kesintisi olur mu ücret farkı oluyo mu. Gizli gittigim için sıkıntı olabilir acil cevap atar misiniz bu terapiye çok ihtiyacim var okb hastasıyım hayatım cehenneme döndü tek umudum bu terapi ona gidemezsem mahvolurum. Ailem tedavi gormemi istemiyor daha dogrusu bi sorunumun olmadığını sağlıklı olduğumu söylüyor yardım edin acil bana ( bu dert bitirdi beni resmen

Orjinal yazı sahibi: psikogirl View Post
    Arkadaşlar öğrenciyim babam emekli sandığına bağlı çalışan. Yani ssk liyiz babamın sayesinde yararlanıyorum. Devlet hastanesinde psikiytra gidiyodum şimdi beni gene ayni hastanede psikologa yönlendirdi. Ama ailemden habersiz gidiyorum. psikologa gideceğim artık bundan sonra. Ama babamın maaşından ek bi ücret kesintisi olur mu ücret farkı oluyo mu. Gizli gittigim için sıkıntı olabilir acil cevap atar misiniz bu terapiye çok ihtiyacim var okb hastasıyım hayatım cehenneme döndü tek umudum bu terapi ona gidemezsem mahvolurum. Ailem tedavi gormemi istemiyor daha dogrusu bi sorunumun olmadığını sağlıklı olduğumu söylüyor yardım edin acil bana ( bu dert bitirdi beni resmen
    Babanın maaşından tabii ki kesinti olur, ancak baban bunu farketmez bile, 5 lira muayene ücreti kesilir.....bana kalırsa psikolog dan ziyade psikiyatriye gitseydin yine, bu senin için daha iyi olurdu, benim fikrim......
    Last edited by Alexis Sánchez; 08-08-2012, 11:19 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alexis Sánchez View Post
      Babanın maaşından tabii ki kesinti olur, ancak baban bunu farketmez bile, 5 lira muayene ücreti kesilir.....bana kalırsa psikolog dan ziyade psikiyatriye gitseydin yine, bu senin için daha olurdu, benim fikrim......
      yani her zaman psikiyatra gittigim gibi olan kesinti mi. Tamam o zaman sorun olmaz şimdiye kadar farketmedi onu. psikiyatrima soyledim ama o hem bana hem ona geleceksin dedi ben seni birakmicam dedi ona guvendim ben de. Baska carem kalmadi her fırsatı dgerlendiriyorum çok zor durumdayim

Yorum

Babanın maaşından tabii ki kesinti olur, ancak baban bunu farketmez bile, 5 lira muayene ücreti kesilir.....bana kalırsa psikolog dan ziyade psikiyatriye gitseydin yine, bu senin için daha olurdu, benim fikrim......
        doktor benim uzun ilgiye ihtiyaç oldugimu ve bunu kendi saglayamayacagini soyledi. Psikologa yonlendirdi ki uzun uzun konusup iyi bi terapi almam için. Umarım faydası okur. Yoksa ben de psikiyatrima daha çok güveniyorum. Depresyondan iki ayda ciktim sayesinde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikogirl View Post
          yani her zaman psikiyatra gittigim gibi olan kesinti mi. Tamam o zaman sorun olmaz şimdiye kadar farketmedi onu. psikiyatrima soyledim ama o hem bana hem ona geleceksin dedi ben seni birakmicam dedi ona guvendim ben de. Baska carem kalmadi her fırsatı dgerlendiriyorum çok zor durumdayim
          evet aynı kesinti uygulanır, geçmiş olsun.....

Yorum

evet aynı kesinti uygulanır, geçmiş olsun.....
            çok tesekuur ederim

Yorum

durumun ağır değilmiş ki psikoloğa yönlendirmiş seni diye düşünüyorum. ben de merak ediyorum devlet hastaneleri için yaklaşık ücretleri. bu arada ANKARA'da takıntı ve tik tedavisi için iyi bir psikolog bilen var mı?
              forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

İşleniyor...
              X