arkadaşlar bende çok çegingenlik var sizce bu nasıl aşılır psikolojik bir rahatsızlık olabilirmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çekingenlik
Collapse
X
-
bu herkese karşı olmuyo karşımdaki insanlara göre değişiyoOrjinal yazı sahibi: shondes View Postserena sf olabilirmi doktora gittinmi bunla alakalı..Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
-
17-18 yaşıma kadar bende çok çekingendim.İlk çocukluk yıllarımda bir akrabamızın çiftliğine gittik.şeftali agaçları vardı.2 saat boyunca kimse beni konuşturamadı utanırdım,sonra babam agaçtan bir şeftali kopardı,baba birtane daha ver dediğimi duyam amcam kızı çığlık çığlıga bagırmaya başladı konuştu konuştu diye.Birisi buyur etmezse oturmazdım.Hatta lisede okurken kafama takılan bir konu olunca sormaya utanırdım.O kadarki çekingendim.Şimdi bunları yazdım çünki o çekingenlik duygusunu kıyaslanmıcak derecede üzerimden attım.Seçtiğim meslek ve özellikle seçtiğim arkadaşların bunda çok büyük rolü oldu.Klasik deyimle dışdünyaya açılmak lazım.Orjinal yazı sahibi: serena View Postarkadaşlar bende çok çegingenlik var sizce bu nasıl aşılır psikolojik bir rahatsızlık olabilirmiGeçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...
Yorum

Yorum