Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadir Geceniz Kutlu ve Mübarek Olsun!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kadir Geceniz Kutlu ve Mübarek Olsun!

Bu gece, yani, salıyı-çarşambaya bağlayan gece; Kadir Gecesi...
    Ramazan'ın 27. Gecesi... Hicrî takvimde(arabî günlerde) o günün gecesi; gündüzünden önceki gecedir..
    Yani, yarın Ramazan'ın 27. günü ama gecesi bu gece...
    Biz, "gecesi" deyince gündüzden sonraki geceyi anlarız...
    Meselâ, "cuma gecesi" deyince; "cuma gününün bitimindeki geceyi" anlarız...
    Kur'an-ı Kerim'in nazil olmaya (inmeye) başladığı ve 5 vakit namazın farz kılındığı gece olan "Kadir Geceniz" kutlu olsun arkadaşlar...
    Bütün arkadaşlarıma hayırlara, güzelliklere, iyiliklere ve başarılara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum...
    Bu gecede bol bol ibadet ve dua edelim arkadaşlar... O Yüceler Yücesi Yaradanımız'a sığınalım...
    Ben, her türlü problemi ve hastalığı olan arkadaşlarımın da şifa bulmaları ve iyileşmelerini diliyorum... Onlar için dua edeceğim...
    Last edited by POZİTİF; 14-08-2012, 12:45 PM.
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Allah razı olsun kardeşim.Son beş güne girdiğimizin işareti.Bitti gidiyor işte Ramazan.Kıymeti ölçülemez bir gün bugün değerlendiren için.Bu akşam cami full olur.Teravihe gidiyim bu akşam.Herkesin kadir gecesi mübarek olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
      Allah razı olsun kardeşim.Son beş güne girdiğimizin işareti.Bitti gidiyor işte Ramazan.Kıymeti ölçülemez bir gün bugün değerlendiren için.Bu akşam cami full olur.Teravihe gidiyim bu akşam.Herkesin kadir gecesi mübarek olsun
      Allah, hepimizden Razı olsun dreamer...
      Evet, bu akşam camiye gitmelisin...
      Cemaatle kılınan namazın birçok sevap ve hikmetinin yanısıra; "orada namaz kılanların birisinin namazı "makbul" olup, sevabını alırsa, bütün kılanların namazı makbul kabul edilip, sevabı tam olarak veriliyor...
      Last edited by POZİTİF; 14-08-2012, 02:46 PM.
      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
        Allah, hepimizden Razı olsun dreamer...
        Evet, bu akşam camiye gitmelisin...
        Cemaatle kılınan namazın birçok sevap ve hikmetinin yanısıra; "orada namaz kılanların birisinin namazı "makbul" olup, sevabını alırsa, bütün kılanların namazı makbul kabul edilip, sevabı tam olarak veriliyor...
        Bu fırsatı kaçırmamak lazım...
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Amın Cumlemızın.

Yorum

Bu gece camiler dolup taşacak...
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
              Bu gece camiler dolup taşacak...
              Allah, bu geceyi değerlendirenlerden eylesin!
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Tekrar, hepinizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum...
                Yapacağımız duaların Yüce Rabbimiz tarafından kabul ve makbul olmasını temenni ediyorum...
                Hayırlı akşamlar...
                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

kadir gecemiz mübarek olsunn ... banada dua edin bu gecede dualar geri çevrilmez dostlarım canlarım ciğerlerim ben sizleri çok seviyorum hadi beni unutmayın dualarınızda tamammı

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                  BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                  Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Kadir gecemiz mübarek olsun tüm insanlara iyilik getirsin.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                      kadir gecemiz mübarek olsunn ... banada dua edin bu gecede dualar geri çevrilmez dostlarım canlarım ciğerlerim ben sizleri çok seviyorum hadi beni unutmayın dualarınızda tamammı
                      tamam abi... Unutmadım... Sana ve buradaki arkadaşlarıma gıyabınızda dua ettim... Peki, sen bize ettin mi?
                      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Dün geceyi yeterince değerlendiremedim.İşyerinden birkaç kişi bizi bir programa götürdüler.Tarikat mı neydi, hiç beğenmedim.Eve de geç gelince Kadir gecesi yandı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                          Dün geceyi yeterince değerlendiremedim.İşyerinden birkaç kişi bizi bir programa götürdüler.Tarikat mı neydi, hiç beğenmedim.Eve de geç gelince Kadir gecesi yandı.
                          Kadir Gecesi yanmadı dreamer... Çözümü var: Sen de dün gece yapmayı düşündüğün şeyleri bu gece yaparsın...
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Kendi kadrini bilen bayramını yaşayacak.

Allah nasip etsin bizlere.

Yorum

İşleniyor...
                            X