Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insanlarla sorun yaşamak beni çok üzüyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• insanlarla sorun yaşamak beni çok üzüyor

ben insanlarla çok sorun yaşıyorum

haksız, küçük, ezik, saçma, ayırt edemez, bilemiyecek, bilmiyorsun, çelişiksin... yani ne varsa bana söyleniyor. sadece söylense iyi bide o insanla kavgayla sözle, dialog - arkadaşlık bitiyor.

kim haklı haksız bence bu durumda başkası tarafında dinlenip kara verilmesi gerekiyor sanki. yani o anda bende oda kendini haklı görüyor.

heleki erişkin olgun kişiler ooo bitiksin ya, onlara karşı. herşeyi bilirler yaparlar ederler. söz söyler çeker giderler. aman boşwer dersin kendim kendime yeterim edersin ama yine bi yerlerde başın ağrır.kafana takılır.

sadece yüzeysel konuşurken bile laubali olmak sorun yaratıyor yada samimi. diyorum ki yani bi tek sorun yaratan benmiyim. ben yapılan söze karşılılık cevabı veriyorum karşısı dinliyor dinliyor sana öyle bi laf edip seni gıcık edecek bi laf hemde,edip çekip gidiyor. sen isteğin kadar söle sonra ona, seni takmıyor. sonra ona öyle gıcık kapıyorum ki ben. ve daha düne kadar değer verdiğimiz görüştüğümüz kişi gıcık kaptığımız kişi haline geliyor. ve artık görüşmediğimiz kişi..

hiç sevmiyorum bu olayları ama oluyor ya.
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

aynı şey başıma defalarca geldi insan ilişkilerinde herşey konuşarak halledilecekken insanı ego duygusu kaplayınca kendini ezdirmemek adına kavgada bulunabiliyor ve insan değeri birden kayboluyor bende çok sinişr oluyorum özellikle takmamak dediğin gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Attemption View Post
      aynı şey başıma defalarca geldi insan ilişkilerinde herşey konuşarak halledilecekken insanı ego duygusu kaplayınca kendini ezdirmemek adına kavgada bulunabiliyor ve insan değeri birden kayboluyor bende çok sinişr oluyorum özellikle takmamak dediğin gibi
      ben birisini kaybedince çok üzülüyorum ama, zaten sorunlar var.
      bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post
        ben birisini kaybedince çok üzülüyorum ama, zaten sorunlar var.
        Bazen gerçekten üzücü olabiliyor

Yorum

İşleniyor...
        X