cinsel takıntıları olanlar varmı paylaşalım lütfen burada hastayız birbirimize yardımcı olmalıyız nasıl olsa ismimiz çakma hiç bir şeyimiz gözükmüyor bizi tanımıyorlar neden çekincezki paylaşalım lütfen. cinsel takıntılarınız nasıl oluyor cinsel takıntılardan kurtulanınız varmı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cinsel ve dinsel takıntılar
Collapse
X
-
benim tahminim her kız gibi televizyonda gördüğü yakışıklı boylu poslu genç artistleri düşünerek masturbasyon yapıyordur ve bundan da utanıyordur sonra da suçluluk duyuyordur. bu arada o artislerede uyuz oluyorum.bende halter çalışsam bu yaşımda benimde öyle vucudum olurOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24şimdi anlatır hacı hepsini
))
bunda utanacak suçluluk duyulacak bir şey yokki. her kız bunu yapar. evli olmayan kızlarda masturbasyon vucudun ihtiyacıdır. bence sorunu bu.
Yorum
-
oğlum ne hacısı günde 2 bira , 1 viski içenden hacımı olurOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24hacı bence kısmen haklı olabilirsin, sana hak verebilirimde,
konuyu genele yaymışsın, çözümüde sunmuşsun ya, işteo zaman saçmalamışsın
kız için sen yaz o zaman çözümü senin saçmalıklarını okuyalım.
Yorum
-
her iki takıntı mevcut bende de. ben mesela rastgele gördüğüm birini beğenirsem kendimi onla hayal ediyorum resmen. onunla birlikte olmak isteyebiliyorum. dinsel takıntımda burda başlıyo bu sefer dinden önce etik açıdan düşünebilirsiniz durumumu ama ne kadar sağlıklı nekadar sağlıksız bi duygu bilmiyorum. yenemedim ben içimden geliyo çünkü zarar vermediği sürece sorun yok gibi ?!!sarkmamalıydın gözlerimden . düşersin demiştim sana..
Yorum
-
üzülmeee haftada bir ayda bir çokmu diyosun.. cinselliği düşünmeyen bi insan yoktur buna emin ol ama takıntı başka bişi nasıl anlatmalı.. hani hergün cinsel içerikli şeyler izlemek sürekli bunla meşgul olmak vs vs sendeki takıntı değil benceOrjinal yazı sahibi: obsesif kız View Postbende cinsel rüya görürsem oluyor genelde gündüz iyiyim ne istek var ne birşey. rüyayıda 2 haftada bir yada ayda bir görüyorum. fazla görmüş oluyorum çok düşündügüm için
halim çok üzülüyorum
sarkmamalıydın gözlerimden . düşersin demiştim sana..
Yorum

Yorum