Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İçimden geldiği gibi... Daha doğrusu; Pozitif'çe...
Collapse
X
-
dün o sana biat etti mi de sen onu dediğini yapıyorsun YAPMA ! gel sen hanımağanı dinleOrjinal yazı sahibi: melinya View Postofff çok üstüme geldin be :S sıkıştım köşeye yavaş ol bak bunların acısı kötü çıkar söyleyim
gördün bugün beni gariban gel üstüme dimi :S
köşeye sıkıştım yaaa katreee savunsana beni
)
GİDENE DUR DEMEM ....
Yorum
-
-
sen şimdi bırak sağa sola sataşmayıOrjinal yazı sahibi: melinya View Postdur göreceğiz şimdi yabancı seç safını?
benden yana mısın kalleş düşmandan yana mı
)) benim yazdıklarıma cevap ver, daha 10 tane yazdığımın cevabı duruyor? gerçi bunların cevabını ancak 1 haftada hazırlayabilirsin
)))
Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
dünün acısı mı bunlar pozicimOrjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postöyle deme katre, dün çok üstüme geldiydi
normalde seni nasıl alt edeceğimi biliyorsun dimi
bakma bugün bir şok geçirdim kısa süreli de ondan cevap veremedim dünkü boynu bükük duruşunu hatırlıyor musun hatırlatayım mı acaba
ayağını denk al çocuk sinirlendirme beni
deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....
Yorum
-
ohooo sen giderken benim o yolu 5. dönüşümdü sen kimle dans ediyorsun poziOrjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postsen şimdi bırak sağa sola sataşmayı
)) benim yazdıklarıma cevap ver, daha 10 tane yazdığımın cevabı duruyor? gerçi bunların cevabını ancak 1 haftada hazırlayabilirsin
)))
deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....
Yorum
-
şok mu geçirdin? ciddi misin? sen ve şok geçirmek?Orjinal yazı sahibi: melinya View Postdünün acısı mı bunlar pozicim normalde seni nasıl alt edeceğimi biliyorsun dimi bakma bugün bir şok geçirdim kısa süreli de ondan cevap veremedim dünkü boynu bükük duruşunu hatırlıyor musun hatırlatayım mı acaba
ayağını denk al çocuk sinirlendirme beni
)) bu bir itiraf mı?
)))
Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum

Yorum