Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yapısal aşksızlık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
    schrödingerinkedisi o

deney ürünü o,, sonu belli, kutunun içinden asla çıkamaz )
    sadece insanlarla iletisim kuramiyorum kurabilecegimi de sanmiyorum. yalnizliga mahkumum yani. olsun. bi zarari yok. bunun disinda dunyanin en ozgur insaniyim. bulutlarin ustundeyim berrak gokyuzunde. ben boyle iyiyim. ben nirvanadayim kizim. )))))

Yorum

birsürü yazının içinde son cümlene takıldım ya )

kızım derken,, bana ithafenmi seslendin,,

yoksa senin kız olduğunun itirafımı,, şayet sen kızsan no problemde..

bana kızım diye seslendiysen,,, asrın hatası olur hacı )) geri adım hemen
      ben erkegim. ama sen nerede yasiyorsun ki. nasil sasirirsin anlamiyorum. hani insanlar bazen karsisindakine kizim derler ya. hic duymadin mi. sen kiz degil misin. bebeim yazcaktim belki kizarsin diye kizim demistim)))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sf&sf
        schrödingerinkedisi sen almanyadamı yaşıyorsun
        ben yeryuzunde yasamiyorum. gokyuzujde yasiyorum. daha guzel. tavsiye ederim.

Yorum

nasıl bakarsan öyle görürsün )

bakış açını değiştirmeni vakti geldi hacı
          bakis acimi degistirmicem. catla )))

Yorum

kutunun içinden çıkamayacaksın,,, )
            kutunun icinden cikacagim. cunku bu cok kolay. ben ciktim bye.

Yorum

schrödingerinkedisi o kutudan çıkamaz,, onu bu niki almadan önce düşünecektin )

hatta ne olduğun bile bilinmeyecek )
              mesela su anda kartonun disina ciktim foto olsaydi cekip gonderirdim hoopp tekrar iceri atladim ve hooopp tekrar disari atladim. bak ne kadar kolaymis. unutma bir kedi iyi ziplar.

Yorum

yaşın şöyle 30 -35 olsunda hatun hatun diye çam ağacına tırmanırsın bekle ve gör diyorum başka birşey demiyorum.......

Yorum

belki çam ağacına tırmanmayabilirsin ama bir ilişki yürütmek ve aşkssızlık sana saçma sapan birşey gelebilir...kendimden biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
                    belki çam ağacına tırmanmayabilirsin ama bir ilişki yürütmek ve aşkssızlık sana saçma sapan birşey gelebilir...kendimden biliyorum

30 35 yaşlarıma geldiğimde artık hastalığımdan eser kalmamasını istiyorum ve bunun için uğraşıyorum,seninki biraz abazalık boyutu olmuş afedersin ama,ben henüz o boyutta değilim inşallah da düşmem o durumlara...
                    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

yahu bende 30 yasındayım sağlığımız sıhhatimiz yerinde neden bize uygun bir bayanla izdivaç halinde olmayalım bence bu bir eksikliktir doğamıza bile aykırıdır....hatun bir aynadır kişinin içindekileri dışına çıkartır daha güvenli ve sağlam yürürsünüz hayatta....evlenmeliyiz çocuklarımız bile olmalı

Yorum

bende aykırı bişey söylemedim, sen abaza modunda söylemişsin,,

geçmişinde sanki yaşayamamışlıkların var gibi ???

gerizekalı herif düzgün konuş benle abaza felan ne alaka

Yorum

Bu konuda neler olmuş böyle yahu
                          Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

İşleniyor...
                          X