Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yapısal aşksızlık
Collapse
X
-
ben erkegim. ama sen nerede yasiyorsun ki. nasil sasirirsin anlamiyorum. hani insanlar bazen karsisindakine kizim derler ya. hic duymadin mi. sen kiz degil misin. bebeim yazcaktim belki kizarsin diye kizim demistim)))Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
birsürü yazının içinde son cümlene takıldım ya
)
kızım derken,, bana ithafenmi seslendin,,
yoksa senin kız olduğunun itirafımı,, şayet sen kızsan no problemde..
bana kızım diye seslendiysen,,, asrın hatası olur hacı
)) geri adım hemen 
Yorum
-
mesela su anda kartonun disina ciktim foto olsaydi cekip gonderirdim hoopp tekrar iceri atladim ve hooopp tekrar disari atladim. bak ne kadar kolaymis. unutma bir kedi iyi ziplar.Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24schrödingerinkedisi o kutudan çıkamaz,, onu bu niki almadan önce düşünecektin
)
hatta ne olduğun bile bilinmeyecek
)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: longines View Postbelki çam ağacına tırmanmayabilirsin ama bir ilişki yürütmek ve aşkssızlık sana saçma sapan birşey gelebilir...kendimden biliyorum
30 35 yaşlarıma geldiğimde artık hastalığımdan eser kalmamasını istiyorum ve bunun için uğraşıyorum,seninki biraz abazalık boyutu olmuş afedersin ama,ben henüz o boyutta değilim inşallah da düşmem o durumlara...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
yahu bende 30 yasındayım sağlığımız sıhhatimiz yerinde neden bize uygun bir bayanla izdivaç halinde olmayalım bence bu bir eksikliktir doğamıza bile aykırıdır....hatun bir aynadır kişinin içindekileri dışına çıkartır daha güvenli ve sağlam yürürsünüz hayatta....evlenmeliyiz çocuklarımız bile olmalı
Yorum
-
Bu konuda neler olmuş böyle yahu
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum

Yorum