Merhaba arkadaşlar ben 13 yaşındayım kendimi son 3 yıldır içimde sürekli nedenini bilmediğim bir sıkıntı var bu sıkıntı beni çok yoruyor açıkçası derslerimdede etkisi oluyor ve bundan sonraki sene sınava gireceğim eğer bu şekilde sıkıntım devam ederse çok kötü olacağını düşünüyorum bu konuyu ailemle paylaştığım zaman ailem sürekli bana boş olduğum için sıkıldığımı söylüyor bilmiyorum doğrumu değilmi fakat çevremde yapabileceğim bir aktivite yok yaklaşık 3 ay önce 4 yıldır okuduğum bir okuldan ayrıldım 2 sokak üstümüzde olan 1.ve 2. sınıfı okuduğum okuluma geri döndüm neyseki arkadaş ve öğretmen sıkıntısı çekmedim fakat hala sıkıntım devam ediyor nedenini sürekli araştırıyorum fakat bir türlü bulamıyorum Cevap Verirseniz çok ama çok sevinirim teşekkürler....:RpS_laugh:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nedensiz Can Sıkıntısı
Collapse
X
-
Öncelikle cevabınız için teşekkürler fakat benim ilgi duyduğum alanlar var bu söylediklerinin hepsini yaptım geçen senenin ağustos ayında bakırköy spor vakfına gidiyordum muzik kursunada bir kaç hafta gittim neredeyse her şeyle meşgul oldum fakat bir türlü çözemedim umarım buna bir çözüm bulurum.....
-
Aynı durum senin yaşlarında bende de kendini gösterdi...
Hiç endişelenme bir kaç yıl sonra YGS-LYS-HAYALLER üçgeninde sıkılmaya bile vaktin olmayacak...
Hiç kafana takma geçici bir durum ! Kafana taktıkça daha da büyür !Bir ben var ; benden öte , benden ziyade...
Yorum

Yorum