Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rileptid-risperdal

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• rileptid-risperdal

arkadaşlar 1 senedir rileptid kulanıyorum. eczaneden rileptid istediğimde her seferinde risperdal veriyolardı ama ben ilaç değişimi olmasın diye eczane deposundan rileptid getirtiyordum. şunu sormak istiyorum, doktor reçeteye her seferinde rileptid yazdığında eczanenin de her seferinde risperdal vermesi doğru mu, yoksa bu ilaçlar birbirinin aynısı mı. eğer ilaçlar birbirinin aynısıysa neden doktor reçeteye risperdal değil de rileptid yazıyor? teşekkürler...

ikiside aynı etken madde ıceren ılaclar yanı rıleptıd rısperdalın muadılı yanı ıkısıde aynı

Yorum

Bana da ollaxin yazıyor doktor ama rexapin,elynza,zyprexa filan veriyor eczaneler.Yani her ay farklı bir ilaç alıyorum ama etkileri hiç değişmiyor aynı yani.SIkıntı olmaz farklı isimli ilaç alsan da etkileri aynı.Yoksa zaten vermezler eczacılar.

Yorum

anladım arkadaşlar rahatladım hakkaten teşekkürler...

Yorum

bende aynısını kullanıyordum lanet bir ilaç benliğimi kaybediyorum onu içince kendimden geçiyorum resmen.

şuan birtane bile ilaç kullanmıyorum kafam rahat.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serex View Post
            bende aynısını kullanıyordum lanet bir ilaç benliğimi kaybediyorum onu içince kendimden geçiyorum resmen.

şuan birtane bile ilaç kullanmıyorum kafam rahat.
            hiç sorma ben de acayip sıkıldım artık bitse de kurtulsam şu ilaçlardan diyorum sürekli.

Yorum

İşleniyor...
            X