Üniversiteye geldiğimden beri bi yanlızlık var içimde. En ufak şeyi bile kafaya takıyorum gece uyuyamıyorum, bide arkadaşlarım şakadanda olsa bana takılıyorlar alınıyorum ama söyliyemiyorum, faceye giriyorum kimse naber demiyor hiç kimsenin gözünde bi önemim yok bu durum alkol ve sigaraya yönlendiriyor beni.arkadaslarım artık beni aramıyor ve gittikleri yerlere gittikten sonra ayıp olmasın diye cagırıyolar.benimde moralım bozuluyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lütfen yardım edin
Collapse
X
-
bence sittir et hepsini. arkadaşın seni sattıysa onu da sen dünden sat. kız bulamıyorsan o kadar da umutsuz olma,vardır bir köşelerde senin gibi biri. iyi adamın kıymetini bilmez yakışığa paraya bakar zaten çoğu karaktersiz kız. uykusuz kalıp kendine stres yapmana değmez beş para etmez çoğu. napak ölek mi yani şimdi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Zendo View PostHayat zor be kardeş kimse değer vermiyor adam gibi istediğin gibi. Cokmu sey istiyoruz biraz mutluluğu cok görüyolar.
Yorum
-
bende ünideyim malesef öyle oluyo,arkadaşlar yalnız günü geçirmek için var burda,tabi sağlam dostluklarda kurulur ama istisna,herkes okuyup bitirip evine gitme telaşında,fazla büyütme 4 yıl geçer gider ,kurslara yazıl,ben bugün başladım hem kafan dağılır bana iyi geldi umutlandım mutlu oldum bugün
Yorum
Yorum