Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lütfen yardım edin

Üniversiteye geldiğimden beri bi yanlızlık var içimde. En ufak şeyi bile kafaya takıyorum gece uyuyamıyorum, bide arkadaşlarım şakadanda olsa bana takılıyorlar alınıyorum ama söyliyemiyorum, faceye giriyorum kimse naber demiyor hiç kimsenin gözünde bi önemim yok bu durum alkol ve sigaraya yönlendiriyor beni.arkadaslarım artık beni aramıyor ve gittikleri yerlere gittikten sonra ayıp olmasın diye cagırıyolar.benimde moralım bozuluyor

arkadaşların varmış işte daha ne olsun biraz idare ediceksin insanları ve yeni arkadaşlar edinebilirsin,büyük bir şehirdemisin sosyalleşme farklı bi çevre edinme olanağı yokmu ?
    içindeki öküz e oha de.

Yorum

Herkes kendine göre cool takılıyor abi, brn onların yaşadığı tarzda yaşıyamıyorum dışlıyolar beni başka arkadaşım yok ve suan yapabilme gibi bi ortamımda yok.cidden cok kotuyum hiç uyku girmiyor gözüme

Yorum

sevgili bulamıyormusun koskoca üni.
        içindeki öküz e oha de.

Yorum

Tip yok bişey yok ortamım yok kim napsın beni

Yorum

ozaman sende kahvede takılıcan okey,batak,maç iddaa falan derken saçma sapanda olsa çevre olur vakit geçer
            içindeki öküz e oha de.

Yorum

cok iyi bi tavsiye oldu sağolasın

Yorum

ne diyim başka dostum aklıma bu geldi üni.arkadaşların dandikmiş kızlarlada aran kötü başka yapcak bi şey yok,
                içindeki öküz e oha de.

Yorum

Ya 20 yıllık arkadaşım aynı mahellede oturmuşuz aynı tabaktan yemişiz o bile sattı beni gitti başka ortam yaptı beni takmıyor umrunda bile değilim napayım be kardeş herkes intihar diyo bizdeni düşünsek napsak

Yorum

bence sittir et hepsini. arkadaşın seni sattıysa onu da sen dünden sat. kız bulamıyorsan o kadar da umutsuz olma,vardır bir köşelerde senin gibi biri. iyi adamın kıymetini bilmez yakışığa paraya bakar zaten çoğu karaktersiz kız. uykusuz kalıp kendine stres yapmana değmez beş para etmez çoğu. napak ölek mi yani şimdi.

Yorum

Hayat zor be kardeş kimse değer vermiyor adam gibi istediğin gibi. Cokmu sey istiyoruz biraz mutluluğu cok görüyolar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Zendo View Post
                        Hayat zor be kardeş kimse değer vermiyor adam gibi istediğin gibi. Cokmu sey istiyoruz biraz mutluluğu cok görüyolar.
                        Üniversiteyi bırak ailenin yanında otur, çalışma, kendine acı, insanlardan ilgi ve şefkat dilen. Kaç yaşında insansın, üniversiteye gidiyorsun, daha o kadar basit şeylere çözüm üretmekten acizsin. İnsanlar seni neden sevsin sana neden yaklaşsın ki?

Yorum

çoğu insan sen gülerken yanında senin moralin genellikle bozuk olduğundan onlar uzaklaşıyo sen keyiflen onlar sana döner ama sen sakın onlara gereğinden fazla değer verme unutma sen sadece mutltuyken yanındalar.

Yorum

Oyle olmuyo işte, burda bana yakın kimsem yok tek başımayım ister istemez biraz yakın davranınva yine onlara yaklaşıyorum uzak durmak istiyorum ya herkesten oda olmuyor be yapcan bilmiyorum

Yorum

bende ünideyim malesef öyle oluyo,arkadaşlar yalnız günü geçirmek için var burda,tabi sağlam dostluklarda kurulur ama istisna,herkes okuyup bitirip evine gitme telaşında,fazla büyütme 4 yıl geçer gider ,kurslara yazıl,ben bugün başladım hem kafan dağılır bana iyi geldi umutlandım mutlu oldum bugün

Yorum

İşleniyor...
                              X