Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cymbaltanın yanına arkadaş arıyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cymbaltanın yanına arkadaş arıyorum...

Merhaba arkadaşlar 1 aydır cymbalta 60mg kullanıyorum sadece sinirlerimi yatıştırdı onun haricinde okb ve anksiyeteme faydası olmadı. Cymbaltanın yetersiz geldiğini düşünüyorum, çünkü sabahları uyandığımda sinirli ve huzursuz oluyorum cymbaltayı aldıktan 2-3 saat sonra sinirlerim yatışıyor, bu döngü her gün tekrarlıyor. Cymbaltayı bırakmayı düşünmüyorum ama onun yanına ek bir ilaç arıyorum. Gönül ister ki doktora gidiyim ona danışıyım ama gönülün her istediği olmuyor malesef.
    Evet arkadaşlar cymbaltaya ek olarak okb ve anksiyete için kullandığınız bir ilaç var mıydı?
    Her şey güzel olacak...

Cymbalta nın yanına birde anksiyolitik olsa sinirliği olduğun zamanlarda kullanıp geçici rahatlamanı sağlayabilir.Ancak en iyi anksiyolitikler reçetesiz satılmıyor.Mutlaka doktora yazdırman gerekiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
      Cymbalta nın yanına birde anksiyolitik olsa sinirliği olduğun zamanlarda kullanıp geçici rahatlamanı sağlayabilir.Ancak en iyi anksiyolitikler reçetesiz satılmıyor.Mutlaka doktora yazdırman gerekiyor.
      Anksiyotiklerin tedavi edici özelliği var mı, yoksa anlık rahatlamalar için mi ki?
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
        Anksiyotiklerin tedavi edici özelliği var mı, yoksa anlık rahatlamalar için mi ki?
        Anlık rahatlamalar için.Tedavi edici özellikleri yok.Günü kurtarmaya yarıyor.Zaten senin de tedavi edici kullandığın Cymbalta varmış.Onun yanına da anlık sakinlik için anksiyolitik iş görür.

Yorum

yeşil reçeteli olmayan iki anksiolitik var: atarax ve buspon.
          atarax, yeşil reçeteliler gibi çabuk etki yapar, uyutur.
          buspon ise hepsinden farklıdır. çabuk etki etmez. düzenli kullanımda 15 gün kadar sonra etkisi hissedilir. uyutmaz.

Yorum

İşleniyor...
          X