Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kız arkadaş bulamayan genç erkekler forumu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kız arkadaş bulamayan genç erkekler forumu

ne bu ya. başlıkların çoğu kız arkadaş bulamayan genç erkek konusu.
    oğlum bu kız meselesini bu kadar kafaya takmayın.
    kız arkadaş bulunca sanki daha çok mu mutlu olacaksınız. yok öyle bişi.
    kız arkadaşınız olunca çok daha fazla strese gireceksiniz.
    kız aldatacak ya da terk edecek. depresyonların en ağırını yaşayacaksınız.
    ben 50 yaşındayım. gençken ben de sizin gibiydim.
    ama zaman geçince anladım ki kız arkadaş ya da eşin mutluk vereceği düşüncesi hayatımın en büyük yanılgısıymış.
    kız arkadaş yok eş yok. yani sorun yok.
    ben müzisyenim. bütün zamanım müzik ile geçiyor. karşı cins hiç aklıma gelmiyor bile.
    kendinize sanat ya da spor aktivitesi bulun. yoğun bir şekilde sanat ve spor ile uğraşın.
    bu kız meselesini kafaya taka taka daha çok batacaksınız. debelendikçe batacaksınız.
    yani benden size naçizane bir abi tavsiyesi.

İnsanlar yalnız yaşamaya alışsın diyorsunuz yani.
    Herkez bekar kalsın, evlenmek içinde çabalamasın.
    Bence yalnız yaşamak iyi değil.

Yorum

yalnzılık Allaha mahsustur...
      bende kadınsız yaşamak istemiyorum benimde bir kız arkadaşım olsun sitiyorum herksin kız arkadaşı manitası var benim yok allah kahretsin..
      Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım Linux un hastasıyım.

Yorum

Çok haklısın %100 katılıyorum bence birşeye muhtaç olmak iyi değildir acizliktir insan tek birşeye muhtaç olmalıdır öyledirde zaten ALLAH'a bir yanınız bunu hep isteyecektir o yanınızı dinlerseniz %90 çakılırsınız ha hiçmi kız arkadaş olmasın diyorsunuz olsun ama doğru insanı bulmak heleki günümüzde çokkkkkk zor o yüzden yalnızlık iyidir ben bu aşkmış meşkmiş inanmam aga sadece cinsel arzular insanı karşı cinse iter ALLAH'a şükürki elim var muhahahahhahah üzülecek daha asil birşey bulun

Yorum

Neden böyle bir takıntıya giriyosunuz ki gençler.burada forum açarak zaten kız arkadaş bulma şansınız dahada azalıyor.Neyzenilhan48 in dediği sanat,spor ve diger aktivitelere katılın derim, zaten bu aktiviteler sayesinde kız arkadaş edinirsiniz.
          Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

Aşk güzeldir ama kısa olanları.Terbiyesizlik olmasın ama tek seferlik takılmaktan yanayım.Tabi sürekli taş kalpli olamıyor insan ister istemez gerçek aşk sizi buluyor.Kız habire gezmek isticek , her gün şuraya gidelim buraya gidelim.Kıza diyemiceksinde para al gidelim , her gün her gün para yetişmez ayda 2 milyar al yine yetmez.En iyisi tek seferlik.
            Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Yorum

Evet biraz sıkıntılı işler bunlar ama güzel tarafları da çok. Bence her şeyi zamana bırakın Allah doğru insanla karşılaştırır, O'na güvenin...
              Live fast, die young, be wild and have fun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
                ne bu ya. başlıkların çoğu kız arkadaş bulamayan genç erkek konusu.
                oğlum bu kız meselesini bu kadar kafaya takmayın.
                kız arkadaş bulunca sanki daha çok mu mutlu olacaksınız. yok öyle bişi.
                kız arkadaşınız olunca çok daha fazla strese gireceksiniz.
                kız aldatacak ya da terk edecek. depresyonların en ağırını yaşayacaksınız.
                ben 50 yaşındayım. gençken ben de sizin gibiydim.
                ama zaman geçince anladım ki kız arkadaş ya da eşin mutluk vereceği düşüncesi hayatımın en büyük yanılgısıymış.
                kız arkadaş yok eş yok. yani sorun yok.
                ben müzisyenim. bütün zamanım müzik ile geçiyor. karşı cins hiç aklıma gelmiyor bile.
                kendinize sanat ya da spor aktivitesi bulun. yoğun bir şekilde sanat ve spor ile uğraşın.
                bu kız meselesini kafaya taka taka daha çok batacaksınız. debelendikçe batacaksınız.
                yani benden size naçizane bir abi tavsiyesi.
                bence fark var sizin hayatda aşk müzikle diğer insan aşklarının yerini dolduran bir şey ama bu herkesde olmadığı için diğer insanlarda aranması yanlış diğidlir tabi sevgili evlilik olmadan daha iyi düşünenler var ama buda doğru diğil nereye kadar iyi bir süre sonra illaki biri olmalı insan yalnız bir şey paylaşamaz bu tek aşklada olmaz tabi ama insan yaptıklarını paylaşmak ister bu anne baba kardeş dostlar yada sevgili koca karı olur yani bu durumdan duruma değişir siz müzik sizin hayatınızda bu etkiyi bırakır ama diğer insanlarda bırakmaz bu hayata daha çok amacı olan onu bitirmeyi gayret eden kişilerdir daha çok
                Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

yaşım 34..hiç kız arkadaşım olmadı..çok da yakışıklıyım.aslında çok da uğraşmadım.garı kız hastası değilim.
                  Canlıların en akıllısı olarak insanı seçmişler. Ne yazık ki, pislik makinesinden başka bir şey değildir. (Maeterlinck)

Yorum

ama haklısın amca. ben erkeklerden uzak duruyom ve sevgilim 2 kere falan oldu baska olmadı çocuklugum sevgili hayalleriyle geçmişti ama yani geçti artık bide müzisyensin amca haaa gitar falan çalıonmu

Yorum

arayış içinde olmamalı zaten insan, öyle bir şey olmalı ki hiç beklemediğin bir anda, beklemediğin bir şekilde karşılaşmalısın, filmlerdeki gibi
                      Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

İşleniyor...
                      X