Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikoloğa/Psikiyatriste Sorduklarımız, Soracaklarımız ve Onlardan Öğrendiklerimiz...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Psikoloğa/Psikiyatriste Sorduklarımız, Soracaklarımız ve Onlardan Öğrendiklerimiz...

    Sinirlenmenin biyolojisi nedir çok merak ediyorum. Beyinde serotonin eksikliği olursa çeşitli psk. sorunlar ortaya çıkıyor peki sinirlenme neden dolayı hangi kimyasaldan dolayı oluyor, bilen var mı ya da doktora soran var mı?
    Her şey güzel olacak...

  • #2
    Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
    Sinirlenmenin biyolojisi nedir çok merak ediyorum. Beyinde serotonin eksikliği olursa çeşitli psk. sorunlar ortaya çıkıyor peki sinirlenme neden dolayı hangi kimyasaldan dolayı oluyor, bilen var mı ya da doktora soran var mı?
    meraba @enerji528 ,guzel bir baslik acmissin bunu aslinda bende bir ara sormayi dusunmustum ama ne olduysa unuttum sonradan bana gore beyin bazi kotu anilarii hep sakliyor sonra sen onunla ilgili bir durumla karsilastimmi beyin bu sefer o kotu anilari ortaya cikartiyor eger bas edemesende psikolojin bozulluyor :tinysmile_shy_t: (ben boyle bir durum yasadimda :tinysmile_shy_t

    Yorum


    • #3
      Güzel bir konu bende şahsen bunu merak ediyorum. ilaç kullandığım dönem gayet sakin bir yapıya sahipken şuanda inanılmaz agresif ters birisi oldum kullandığım ilacın içindeki hangi madde beni bu kadar rahatlattı. bunu sağlayabilmek için gerekli olan sadece ilaçlarmıdır? buna ek olarak destekleyici bir öneri olamazmı?
      Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

      Yorum


      • #4
        psikolog-psikiyatriste sorduğum sorulara net bi cevap alamıyorum nedense hep yuvarlak cümleler le cevaplıyorlar ,net bir şey alamadım daha psikologumdan.

        Yorum

        İşleniyor...
        X