Duyuru

Collapse
No announcement yet.

işte yine o kramplar !!!!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• işte yine o kramplar !!!!!!!

tedaviye başlamadan önce bazen tek ayağımda bazende iki ayağımda aşırı derecede kötü kramplar oluyordu... gece yarılarında kitlenip kalıyordum... sabah yatağın içinde gerindiğim zamn aman YARABBİ dizden aşağı olan bölüm kasılıp kalıyor ve inanılmaz bir acı veriyordu...bir süre snra bu geçti...

tedaviye başladım ilaç kullanımı derken bu sıra ilaçlarımı aksattım...açıkçası içmek istemiyorum.bunun sebebiyse fulsac isimlli antidepresan hapım seneler önce intihar girişimimde kullandığım ilacın aynısından olduğu için bende o psikolojiyi yarattı ve her aklıma gelişinde kusuyorum... ilaçlara karşı hep bi soğukluğum vardı.fakat bu etki beni mahvetti diyebilirm..ilaç almıyorum günlerdir...sabahları berbat halde ve mide bulantısıyla uyanıyorum... sürekli bir bitkinlik hasta gbi hissediyorum... parfüm kokusuna tahammülüm yok kusuyorum.şuanda bile bir elim ağzımda her an kusabilirim...

ve bir kaç gündür kramplarım yine başladı... moralmen iyi hissediyorum kendimi fakat hasta gbiyim ayakta durcak halim yok mide bulantısı.bunlar beni aşırı derecede rahatsız ediyor ... ilaçları kullanmamamla alakalı olabilir mi bu durum acaba ?

Bence de ilaçları bırakmanla ilgilidir aniden bıraktığın için olabilir emilyyy.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
      Bence de ilaçları bırakmanla ilgilidir aniden bıraktığın için olabilir emilyyy.
      AMA kullanıncada kusuyorum...çünkü senler önceki etki hala üzerimde...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emilyyy View Post
        AMA kullanıncada kusuyorum...çünkü senler önceki etki hala üzerimde...
        Başka bir ilaç kullansan, eski ilacına benzemeyen bir ilaç? Mesela bu kusma olaylarına iyi gelen bazı psikiyatrik ilaçlar var, doktor onlardan yazabilir.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Başka bir ilaç kullansan, eski ilacına benzemeyen bir ilaç? Mesela bu kusma olaylarına iyi gelen bazı psikiyatrik ilaçlar var, doktor onlardan yazabilir.
          bir antidepresan birde antiepileptik kullanıyorum...epileptikte sorun yok o sıradan beyaz bir ilaç...fakat antidepresan içi toz dolu bir kapsül... yutamıyorum beni öldürüyor...bunu doktoruma söylemeli miyim ?

Yorum

bir antidepresan birde antiepileptik kullanıyorum...epileptikte sorun yok o sıradan beyaz bir ilaç...fakat antidepresan içi toz dolu bir kapsül... yutamıyorum beni öldürüyor...bunu doktoruma söylemeli miyim ?
            Aslında kapsüller daha rahat yutulur boğazdan kayar gider. : ) Evet doktora söyle bırakmadan önce söyleseydin daha iyi olurdu, en çok yaptığımız hatalardan biri ilaçları düzenli kullanmamak, kendimden biliyorum.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Aslında kapsüller daha rahat yutulur boğazdan kayar gider. : ) Evet doktora söyle bırakmadan önce söyleseydin daha iyi olurdu, en çok yaptığımız hatalardan biri ilaçları düzenli kullanmamak, kendimden biliyorum.
              valla nedense bi bende kayıp gitmiyor meretler yapışıp kalıyorlar boğazımda...

Yorum

emily gereken şeyleri enerji kardeşimizde söylemiş zaten birden bıraktığında böyle aksaklıklar oluyor bende sinirlenip kestiğimde kasılmalar ki çok ağrılı oluyor biliyorum hiç bir yerimi hissedemzdim kısacası o ilaçlar sana yaramamış dr la görüşüp durumu arz edebilirsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
                  emily gereken şeyleri enerji kardeşimizde söylemiş zaten birden bıraktığında böyle aksaklıklar oluyor bende sinirlenip kestiğimde kasılmalar ki çok ağrılı oluyor biliyorum hiç bir yerimi hissedemzdim kısacası o ilaçlar sana yaramamış dr la görüşüp durumu arz edebilirsin
                  yaramadı mı yoksa yaradıda ben bırakınca mı bunlar çıktı böyle meydana anlamadım doğrusu... kendimi çiçeklere verdim hiç bişey düşünmemek için... birde bülbülüm eksik... çok sevdiğim biri al demişti bana hint bülbülü...kulakları çınlasın kıymetlidir otoriter olsada cemetery sen yok musun sen..bak neleri getirdin aklıma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emilyyy
                    yaramadı mı yoksa yaradıda ben bırakınca mı bunlar çıktı böyle meydana anlamadım doğrusu... kendimi çiçeklere verdim hiç bişey düşünmemek için... birde bülbülüm eksik... çok sevdiğim biri al demişti bana hint bülbülü...kulakları çınlasın kıymetlidir otoriter olsada cemetery sen yok musun sen..bak neleri getirdin aklıma

ne güzelya bak ufacık birşeyle bile kendine tebüssüm ettirebildin benle alakalıysa ne mutlu kal saglıcakla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
                      ne güzelya bak ufacık birşeyle bile kendine tebüssüm ettirebildin benle alakalıysa ne mutlu kal saglıcakla
                      sağolasın...selametle

Yorum

abla neden bu cafede değilsin yaa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cadıı View Post
                          abla neden bu cafede değilsin yaa
                          akşama gelicem canım noldu

Yorum

akşama gelicem canım noldu
                            özledim abla iyi değilim

Yorum