Duyuru

Collapse
No announcement yet.

geriye dönüp baktığınızda arkadanızda neler bıraktığınızı görüyorsunuz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• geriye dönüp baktığınızda arkadanızda neler bıraktığınızı görüyorsunuz ?

Evet,düşüncelerinizi alalım..

ben geriye şöyle bir baktıgımda,güzel bir o kadar da acı bir aşk bıraktım..belki daha bir çok şey,bir çok kişi bırakmışımdır ama benim için özel olan buydu.

muhakkak ki daha iyi değerlendirilmesi mumkun olan 23 sene.. okulum değerli dostlarımla hatiralarim.. Ve benim de bana çok sey katan bir tecrubem oldu. Sevginin ne denli besleyici olduğunu ogreten Aci tatli deneyimim.. Guzeldi ya her seyiylele

Yorum

Hata yapmaktan korkmayın denen söze inandırsam da kendimi telafisi olmayan hataları yapmamanın huzuru , öğrenmenin sonu olmayan dipsiz bucaksız bir yol olduğu , çok şükür beni seven insanların varlığı ve daha yapmayı planladığım hayallerimin bekliyor olması.. Herşey çok güzel olacak çünkü umudum var

Yorum

geriye dönüp baktığımda hiçbirşey bırakmadım
        herşey layığıyla yaşandı ve bitti. geçmiş geçmişte kaldı.
        geriye dönüp baktığımda da birşey bırakmak istemiyorum..

Yorum

pismanliklar ve keşkeler. ( daha iyi olabilirdi daha fazlasını yapabilirdim ama yapamadım ışte. sadece izleyebildim.
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
            pismanliklar ve keşkeler. ( daha iyi olabilirdi daha fazlasını yapabilirdim ama yapamadım ışte. sadece izleyebildim.
            bu kadar üzme kendini.
            herşey Allah tan..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: salvia View Post
              bu kadar üzme kendini.
              herşey Allah tan..
              sorun değil benim üzülmem. belki de böyle kefaret ödüyorum.aynen herşey allahtan bu üzülmekte dahil yani hiç bir sorun yok ortada. hessey allahtan geliyorsa başımiz üstune.
              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

sorun değil benim üzülmem. belki de böyle kefaret ödüyorum.aynen herşey allahtan bu üzülmekte dahil yani hiç bir sorun yok ortada. hessey allahtan geliyorsa başımiz üstune.
                önemli olan, en kötü anlarda dahi sukunetle boyun eğmektir tüm zorluklara karşı.
                oysa biz insanoğlu ne kadar zayıfız.
                sakın yanlış anlama ama şükretmeyi tam anlamıyla bilmiyoruz belki de.sözüm herkese kendime bile...

Yorum

eskiden isyan eden biriydim yaşadım durumları kabullenmezdim. hatta inanç bile sarsıntılaşdaydi hep ama bir olay yaşadım kendime geldim şükür. şimdi şükür ediyorum. daha beteri var diye değil daha beter şekilde sınanmadimiz için. bizim ahmet abi vardı hep derdi dua ederken allahim bizim kaldiraailecek yükü ver. bizi veremeyeceğimiz sınavla sınama. bu yüzden halimden çok memnunum.

Yorum

eskiden isyan eden biriydim yaşadım durumları kabullenmezdim. hatta inanç bile sarsıntılaşdaydi hep ama bir olay yaşadım kendime geldim şükür. şimdi şükür ediyorum. daha beteri var diye değil daha beter şekilde sınanmadimiz için. bizim ahmet abi vardı hep derdi dua ederken allahim bizim kaldiraailecek yükü ver. bizi veremeyeceğimiz sınavla sınama. bu yüzden halimden çok memnunum.
                    Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez..
                    ne kadar zorlukları da yaşatsa insana bi o kadarda dayanama gücü verir. İnsan evladı yeterki inançlı olsun.

Yorum

evet oda doğru.

Yorum

aşkımdan geberen kadınlar :=))))

Yorum

İşleniyor...
                        X