..........
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2000'li Yıllarda "AŞK"
Collapse
X
-
O programlardaki insanların ajans oyuncuları olmalarını çok isterdim ama ne yazık ki hepsi gerçek. İzdivaç programları yıllardır ekranlarda. Evlenmek isteyen ama uygun kişiyi bulamayan insanlar kalkıp da televizyonda kendilerini reklam edene kadar, çevresindekilere bu konuyu haber ederler ve illa bir taliplere çıkar.Orjinal yazı sahibi: serenayss View Postİzdivaç programında gördüm 66 yaşındaki adam bile internetten kadınlarla konuşuyomuş.Last edited by birderdimvar; 12-06-2013, 06:18 PM.
Yorum
-
Değer verilmemesi bir yana bir de alay edilmesi var ne yazık ki. Yıllarca başta "aile" denen kurumu ayakta tutan gelenek, örf ve adetler, bugün "saçma" olarak gösteriliyor. Elbette kültür değişken birşeydir, çağa uymayan yanları zamanla değişir ama bugün gerçekleşen şey, tam olarak kendi olduğumuz şeyi inkar edip, gelişim adına bizle alakası olmayan saçma sapan şeyler peşinde koşmamızdır.Orjinal yazı sahibi: siirimsiAski ve günümüzün Ask adi altinda yasanmaya calisilan cikarci iliskileri harika bir ele alis,Aldatilmalarin aldatmalarin cogaldigi bu zamanda ki teknolojinin artmasi olarak görülüyor fakat tek ekleyebilicem sey geleneklerimize örf adetlerimize artik eskisi kadar deger verilmeyisidir..
Yorum
-
Çok haklısın sevgili siirimsi.Orjinal yazı sahibi: siirimsievet cok dogru;iste tamda burda aklima gelen sey su oluyor; o zaman eski asklar nerde demiycekler,caga ve zamana ayak uydururken kalite pesinde kredi karti pesinde kosarken aski birtaraflarda unuttuklarini da unutmuycaklar..
Bu konu aslında o kadar uzun ki Gezi Parkına kadar gider. Birkaç ay önce en kapitalist bankaların reklamlarında dakika başı gördüğümüz, bir giydiğini bir daha giymeyen adamlar, şimdi alışveriş merkezi yapılmasın diye vatan millet aşkıyla yanıp tutuşuyorlar maşallah(!) Gerçekten sevgiyle, yaşadığı dünyada doğal kalan 2-3 gram şeyi de olsa korumak için birleşen insanların da yanlış anlaşılmasına neden oluyorlar.
Bu dünya, kaos dünyası. İyi-kötü, aşk-nefret, savaş-barış hep iç içe. "Samimiyet" ve "güven" duygusunu özlüyorum.Last edited by birderdimvar; 12-06-2013, 07:07 PM.
Yorum

Yorum