Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsan neden yalnız gibi hisseder?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnsan neden yalnız gibi hisseder?

İnsanlar , gerek ortamdan gerekse arkadaş ilişkilerinden büyük bir hüzün duyar ... İnsanlarda ki duygu öyle bir şey ki ;
    Aşık olsa da belli etmeyebilir. Neden mi ? Kalbi onu ister ama bunu yapamayabilir. Bir insana aşık olmasının belirtilmesinin en büyük örneği , kıskançlık duygusudur.
    Bunu Sakın Unutmayın , Platonik aşık olmayın !!! Arkadaş Olun. Neden mi ? , Platonik aşkı kimse istemez ve karşıdaki birey bu konuda rahatsızlık duyabilir
    sizinde bu konuda psikolojinizi etkilenmesinden dolayı kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz ve "bu dünyada kimse bana yardım etmez gibi..." düşüncelerinizde olabilir.
    Bunu unutmayın Arkadaşlar , Hiç bir insan yalnız değildir. Sadece insan kendini pesimist(kötümser) hisseder. Eğer onunla bir ilişki yaşamak istiyorsanız ilkten arkadaş olun , Eğer kısmetinizde o varsa onunla bir ilişki yaşayabilirsiniz...!

Bu Konuda iyi veya kötü Yorum eksik etmeyin. Bu içerik tamamen Ozan Babataş tarafından özgün bir içeriktir.

Orjinal yazı sahibi: Ozan Babataş View Post
    Bunu Sakın Unutmayın , Platonik aşık olmayın !!! Arkadaş Olun.
    bunun mantıklı bir açıklaması olmalı
    “I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
    --Sylvia Plath —

Yorum

Aşk yaşayanın ben yalnız olduğunu görmedim hiç arkadaşlarımdan biliyorum ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teykmibektudıstart View Post
        bunun mantıklı bir açıklaması olmalı
        Bir insanı sevip onun sevmemesi ve buna bağlı oluşan depresif hareketler .d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HiperaktifHipotalamus View Post
          Aşk yaşayanın ben yalnız olduğunu görmedim hiç arkadaşlarımdan biliyorum ..
          Çünkü hayatını paylaşabilecek birileri var .d

Yorum

yok o bakımdan değil ayrı olup genellikle arkadaş ortamı iyidir bu kişilerin yalnız olmazlar sevilenleri vardır ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HiperaktifHipotalamus View Post
              yok o bakımdan değil ayrı olup genellikle arkadaş ortamı iyidir bu kişilerin yalnız olmazlar sevilenleri vardır ..
              Kara sevdaya tutulduğu zaman yalnız gibi hissederler K

Yorum

O zaman aşık olmuyoruz gençlik .

Yorum

Bir elmanın yarısı olmazsa , Çürür gider emin ol d.

Yorum

Bir erkekle bir kadından bu hallere geldi dünya emin ol !

Yorum

Aynen öyle oldu kardeşim.

Yorum

Evet aynen böyle oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
                          insanlar kendini yalnız hisseder. çünkü yalnızdırlar.
                          Kısa ve öz
                          ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Efsun
                            insanlar anlaşılamadığı için yalnzıdır...etrafında milyonlar olsun dünyanın merkezinde ol istersen...kimse senin sevincin altındaki hüznü anlamıyorsa işte ozamn gerçekten yalnızsındır
                            anlıyacak biriside olmuyacağı için her daim yalnız kalıcam
                            ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Efsun
                              insanlar anlaşılamadığı için yalnzıdır...etrafında milyonlar olsun dünyanın merkezinde ol istersen...kimse senin sevincin altındaki hüznü anlamıyorsa işte ozamn gerçekten yalnızsındır
                              çok doğru söylemişsin efsun o yüzdende maalesef hep yalnız kalacağız....
                              Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

İşleniyor...
                              X