Kesinlikle yeme bozuklugunuz var. Mutlaka psikiyatriste gitmelisiniz . Muhtemelen o yemekleri yerken doygunluk hissedemiyorsunuz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ben ve pis boğazım
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostUmarım yok. Senin sorunun kilolu olman değil, psikolojini yiyerek rahatlatmaya çalışman. Bedeninde arıza yok. normal biri kadar yesen, normal kilona ineceksin zaten. Kendine bunu yapmaya hakkın yok. İhmalkar davranmışsın. Hemen 65-70 hemen 3 ay içinde
Orjinal yazı sahibi: Mirva View PostKesinlikle yeme bozuklugunuz var. Mutlaka psikiyatriste gitmelisiniz . Muhtemelen o yemekleri yerken doygunluk hissedemiyorsunuz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostSana uygun olan yürüyüş bandı değerlerini söylüyorum. %5 eğim ve 5,5 km hız ile 45 dk yürü. Eğim mutlaka olsun, yokuş yap makineyi.
Yorum
-
Poyraz içiyorum onuda nescafe çok işe yarıyor birde yanında sigara ohh. Bu araları acıktıkça nescafe ile sigara içiyorum iyi geliyor
Dreamer sana bir kaç soru;
Ben bu yürüyüşümü sabah işe gelmeden önce yapsam acaba gün içinde beni zorlar mı ? Ayrıca akşama oranla hangisi daha etkili olur. Ve öncesinde l carnitin içsem beklemeden direk yürüyüşe geçsem olur mu.İçip beklemek lazım sanırım biraz. birde l carnitini aç karna içersem çarpar mı
Yorum
-
Hmm sigara da var maşallah. Laf aramızda kahve ile sigaraya da bayılırım. Herneyse ben asla sabah spor yapmam. Haftasonları öğlen 11-12 yi bulur spora başlama saatim. Hafta içi de akşam 7 civarı. Bilhassa kahvaltı yapılmadan spor yapılması bana çok saçma geliyor. Vatandaş pazar yürüyüşünü yapıyor, eve gelip kahvaltı yapıyor. Aç beden dirayetsizdir. Spor yemekten 2-3 sata sonra yapılır. Sigaran günde 10 u geçmesin.---Carnitin zaten senin vücudunun da ürettiği bir aminoasittir ama bazı bünyelerde yetersiz üretilir. Doktor kullan dediyse kullan. Genelde hiçbir ilaç aç karnına içilmez.Orjinal yazı sahibi: scorpi lee View PostPoyraz içiyorum onuda nescafe çok işe yarıyor birde yanında sigara ohh. Bu araları acıktıkça nescafe ile sigara içiyorum iyi geliyor
Dreamer sana bir kaç soru;
Ben bu yürüyüşümü sabah işe gelmeden önce yapsam acaba gün içinde beni zorlar mı ? Ayrıca akşama oranla hangisi daha etkili olur. Ve öncesinde l carnitin içsem beklemeden direk yürüyüşe geçsem olur mu.İçip beklemek lazım sanırım biraz. birde l carnitini aç karna içersem çarpar mı
Yorum
Yorum