Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çalışmayla ilgili.......

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çalışmayla ilgili.......

çalışmamak fobiye dönüşürse ne yapmak gerekir bana ne zaman şu saatde surda ol deseler bana bişeyler oluyor sanki en buyuk hazinem olan özgürlüğüm kısıtlanıyor yoksa bunlar seytanın oyunumu ?

şimdi nerden çıktı bu diyceksiniz 15 gun önce bir işe girdim 1 gun çalıştım 2.gün gitmedim bugun yine şirkete gidip bir yalan söyledim tamam yarın 10 da gel basla dediler bana birşeylerler oldu şimdi orda bana hesap sorcaklar yada ne bileyim çalışşsam bile bilinçli olarak amirler ezicekler gibi geliyor bu ezilme duygusuda ta askerdenden kaldı galiba herneyse ben bu adamların gözünde hiç inandırıcı olamıycakmısım gibi geliyor

Yorum

bu sefih hayatı ciddiye almamakdan kaynaklanıyor biliyorum hepsi

Yorum

iş yerinde birilerinden emir almak zorunda sın ya kendin iş kurup yönetir emir verirsin yada birilerinin kahrını çekmek zorunluluktur. tabi üst düzey bir eğitim almamışsaniz.
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
          iş yerinde birilerinden emir almak zorunda sın ya kendin iş kurup yönetir emir verirsin yada birilerinin kahrını çekmek zorunluluktur. tabi üst düzey bir eğitim almamışsaniz.
          üst duzey eğitim alanlarıda görüyoz ruhsuz resmen emir felan ne yaptın sen ya

Yorum

kendimizi kandırmanin alemi yok ne kadar kibar bir şekilde söylense de yapılan yani yapılmasıni söylenilen işi yapılmayınca kovulmak ile tehdit edilir tabI hepsi dolaylı olsa da emirdir. müdürün şu kağıdı yukarı götür dese hayır götürmem deme lüksün var mı hayır o yüzden söylenilen bir emirdir.
            "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

kendimizi kandırmanin alemi yok ne kadar kibar bir şekilde söylense de yapılan yani yapılmasıni söylenilen işi yapılmayınca kovulmak ile tehdit edilir tabI hepsi dolaylı olsa da emirdir. müdürün şu kağıdı yukarı götür dese hayır götürmem deme lüksün var mı hayır o yüzden söylenilen bir emirdir.

emirdir sudur budur derken hayatın gidiyor elinden farkında değilmisin kaç kere gelicen bu dunyaya daha

Yorum

iyi de parasız evde oturup gün boyu nette kalmak hayatın elinden gitmiyor mu? bu daha kötü. şükür benim iş konusunda hiç bir sıkıntım yok.patronum da yok ama olanları görünce yaşanılan sıkıntıları görünce çok üzülüyorum. çünkü yumuşatılmış bir tür askeri birlik. adam onca okul oluyor geliyor okul okumamış sırf dayısı şirket sahibi senden daha iyi maaş alıyor sana emir veriyor.yakın bir arkadaşım mimar ve benzer bir durum yaşadı oradan biliyorum.

Yorum

bak acı tecrübeme dayanarak sana bişey söylüyorum eğer genç yaşta iş hayatına atılmazsan çalışmaya alışmazsan ilerde çalışmak emir altına girmek çok zoruna gider ....

Yorum

Profil fotonda da gamsız bir insan resmi var. Gamsız olabiliyorsan canın daha az yanar, iyidir gamsızlık. Senden gamsızlık öğrenmesi gereken yığınla gamlı insan var burada.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
                      bak acı tecrübeme dayanarak sana bişey söylüyorum eğer genç yaşta iş hayatına atılmazsan çalışmaya alışmazsan ilerde çalışmak emir altına girmek çok zoruna gider ....
                      yahu ben her adamı yumusatırım bir kaç emir aldıktan sonra bir bakmısın ben emir veriyorum sen bana bakma sen gir bir işe çalış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                        Profil fotonda da gamsız bir insan resmi var. Gamsız olabiliyorsan canın daha az yanar, iyidir gamsızlık. Senden gamsızlık öğrenmesi gereken yığınla gamlı insan var burada.
                        eskiden gamsızlara özenirdim belki ondan gamsız olmusturum

Yorum

iyi de parasız evde oturup gün boyu nette kalmak hayatın elinden gitmiyor mu? bu daha kötü. şükür benim iş konusunda hiç bir sıkıntım yok.patronum da yok ama olanları görünce yaşanılan sıkıntıları görünce çok üzülüyorum. çünkü yumuşatılmış bir tür askeri birlik. adam onca okul oluyor geliyor okul okumamış sırf dayısı şirket sahibi senden daha iyi maaş alıyor sana emir veriyor.yakın bir arkadaşım mimar ve benzer bir durum yaşadı oradan biliyorum.

se mekanik bir adamsın yabancı konusmaların hep klişe dolu sende sanatsal bir ruh yok ama belki lerde olur belli olmaz

Yorum

sağdan soldan duyduklarınızı anlatmayın beni benimli samimi içten bir boyutta konusun

Yorum

işe girdim 2 gün oldu bugun arkadas sen bu işi yapamazsın zorlanırsın dedi amirler 1 hafta iyi davranırlar sonra sıkarlar dedi ayrıca çay paydosuna çıktım yarım saat oturdum yerime bakan çocuk beni şikayet etti galiba mizacım uygun değil çalışmaya yada belkide benim rahat tavırlarıma alışıp bir süre sonra herkez gerivites yapar gibide geliyor bir tarafdan ayrıca güvenlik kimliğimin günü doldugu halde amirlere kimliği yeniledim dedim onlarda yenileme sertifikasını istediler ne yapcam bilmiyorum yorumunuz nedir ne yapmalıyım sizce ?

Yorum

İşleniyor...
                              X