Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi baksanız çok iyi olacak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bi baksanız çok iyi olacak

Merhaba, neredeyse yaklaşık iki senedir Prozac kullandım bir ara tedaviyi kestik şikayetlerim devam etti sonra tekrar başladık Prozaca. Birkaç ay sonrada Prozac+Wellbutrin 150 mg kullandım şikayetlerimde azalma olmaması sebebiyle Prozac+Wellbutrin 300 mg'a çıkarttık. Ancak bir değişiklik yine yok ne olacak sonum? Niye herkes iyileşiyorken ben hastayım..

sen 2 sene kullanmışsın ben 10 senedir kullanıyorum hiçbir hayrını görmedim ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
      sen 2 sene kullanmışsın ben 10 senedir kullanıyorum hiçbir hayrını görmedim ...
      başka bir ilaç kullanmadınız mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okanarslan20 View Post
        başka bir ilaç kullanmadınız mı?

tabiki kullandım efexsor risperdal sülpir son olarak cipram ..

Yorum

tedaviye dirençli olabilirsiniz.
          depresyon hastaları arasında tedaviye dirençli olanlar hiç de az değildir.
          yabancı kaynaklardan yaptığım araştırmaya göre major depresyon ve kronik depresyon (distimik) hastalarının yaklaşık üçte biri tedaviye dirençli.
          hafif ve geçici depresyon vakaları tedaviye çok daha iyi cevap verir.
          tedaviye dirençli vakalarda EKT ve eski tip antidepresanlar denenir. ve kısmen başarı sağlanır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Post
            tedaviye dirençli olabilirsiniz.
            depresyon hastaları arasında tedaviye dirençli olanlar hiç de az değildir.
            yabancı kaynaklardan yaptığım araştırmaya göre major depresyon ve kronik depresyon (distimik) hastalarının yaklaşık üçte biri tedaviye dirençli.
            hafif ve geçici depresyon vakaları tedaviye çok daha iyi cevap verir.
            tedaviye dirençli vakalarda EKT ve eski tip antidepresanlar denenir. ve kısmen başarı sağlanır.

eee bu durumda bende tedaviye dirençli miyim ????

Yorum

İşleniyor...
            X