sosyal paylaşım siteleri birazcık psikolojimi bozdu.saçma sapan ya da alakasız videolar görüyorum artık.forum yönetimi kızar diye vidoların adlarını VERMİCEM.lütfen ısrar etmeyin arkadaşlar.BENİM DEĞİL Mİ VERMİCEM.kanallarda böyle.bir kanalda savaş görüntüleri varken bir kanalda yüz gerdirmeden bahsediliyordu.insan delirecek.bir anda ruh hali değişiyor insanın.siz ne düşünüyorsunuz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sosyal paylaşım siteleri psikolojimi birazcık bozdu
Collapse
X
-
bunun önüne geçmen mümkün değil... barışık yaşa... her yerde aynı knu üstüne videolar yayınlansa bu defa da ona takarsın...psikolojik sorun yaşayan kişiler kendilerine yoktan problemler var ederler...
kendine ilgini olumlu yönde verebileceğin uğraş alanları yaratmalısın..
Yorum
-
şundan bahsediyorum.bir ülke bombalanırken bir tv programında yüz gerdirmeden konuşuluyordu mesela.bu insanı etkiliyor.ben bir yerde masumlar ölürken yüz gerdirmeden konuşmam.Orjinal yazı sahibi: Efsun View Postbunun önüne geçmen mümkün değil... barışık yaşa... her yerde aynı knu üstüne videolar yayınlansa bu defa da ona takarsın...psikolojik sorun yaşayan kişiler kendilerine yoktan problemler var ederler...
kendine ilgini olumlu yönde verebileceğin uğraş alanları yaratmalısın..
Yorum
-
seni anlıyorum... ama vicdanını kontrol et ve psikolojini zedeleyecek kadr hassaslaşma...Orjinal yazı sahibi: Tatlı View Postşundan bahsediyorum.bir ülke bombalanırken bir tv programında yüz gerdirmeden konuşuluyordu mesela.bu insanı etkiliyor.ben bir yerde masumlar ölürken yüz gerdirmeden konuşmam.
Yorum
-
Bu doğru. İnsanlar acıları paylaşmalarını bile bir sahtelikle yapar oldu. Gazzelilerin öldürülme videosunu izledikten sonra, gülmekten koptum videoları paylaşır oldu bu millet. Her duygu saniyelik yaşanıyor. İnsanlar gezdikleri, görükleri yerlerin, yaktıkları mangalın, gittikleri tatilin, kıyısında oturdukları pınarın resmini facede yayınlamak için, bu aktiviteler esnasında sanal hayatlarına malzeme taşıyan kameralı telefonlarını ellerinden düşürmüyorlar. Sırf bu sebepten foto çektirmiyorum, iğrenç ve basit geliyor. Zaman, devir bizi bir yerlere sürüklese de inadına direniyorum bazı şeylere.
Yorum
-
Haklısın bu konuda.Orjinal yazı sahibi: xxxmitti View PostSanal alem almış başını gidiyor zaten. Başkasının yaptığı saçmalıklarla dertlenmenin bir anlamı yok.
Bu arada imzandaki kız kim?
İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum
-
böyle insan pek yok herkes like alma derdindeOrjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostBu doğru. İnsanlar acıları paylaşmalarını bile bir sahtelikle yapar oldu. Gazzelilerin öldürülme videosunu izledikten sonra, gülmekten koptum videoları paylaşır oldu bu millet. Her duygu saniyelik yaşanıyor. İnsanlar gezdikleri, görükleri yerlerin, yaktıkları mangalın, gittikleri tatilin, kıyısında oturdukları pınarın resmini facede yayınlamak için, bu aktiviteler esnasında sanal hayatlarına malzeme taşıyan kameralı telefonlarını ellerinden düşürmüyorlar. Sırf bu sebepten foto çektirmiyorum, iğrenç ve basit geliyor. Zaman, devir bizi bir yerlere sürüklese de inadına direniyorum bazı şeylere.
ego sum qui sum ...
Yorum

Yorum