Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sosyal paylaşım siteleri psikolojimi birazcık bozdu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sosyal paylaşım siteleri psikolojimi birazcık bozdu

sosyal paylaşım siteleri birazcık psikolojimi bozdu.saçma sapan ya da alakasız videolar görüyorum artık.forum yönetimi kızar diye vidoların adlarını VERMİCEM.lütfen ısrar etmeyin arkadaşlar.BENİM DEĞİL Mİ VERMİCEM.kanallarda böyle.bir kanalda savaş görüntüleri varken bir kanalda yüz gerdirmeden bahsediliyordu.insan delirecek.bir anda ruh hali değişiyor insanın.siz ne düşünüyorsunuz?

evet öyle ama umursama sen yaa.. küçük küçük kitaplar okusana yada farklı şeyler yapmayı denesene..
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

bunun önüne geçmen mümkün değil... barışık yaşa... her yerde aynı knu üstüne videolar yayınlansa bu defa da ona takarsın...psikolojik sorun yaşayan kişiler kendilerine yoktan problemler var ederler...
      kendine ilgini olumlu yönde verebileceğin uğraş alanları yaratmalısın..

Yorum

-Vermicem- göndermen hoştu
        İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
        Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Efsun View Post
          bunun önüne geçmen mümkün değil... barışık yaşa... her yerde aynı knu üstüne videolar yayınlansa bu defa da ona takarsın...psikolojik sorun yaşayan kişiler kendilerine yoktan problemler var ederler...
          kendine ilgini olumlu yönde verebileceğin uğraş alanları yaratmalısın..
          şundan bahsediyorum.bir ülke bombalanırken bir tv programında yüz gerdirmeden konuşuluyordu mesela.bu insanı etkiliyor.ben bir yerde masumlar ölürken yüz gerdirmeden konuşmam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
            -Vermicem- göndermen hoştu
            Orjinal yazı sahibi: fareli köyün delisi
            aynen
            teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tatlı View Post
              şundan bahsediyorum.bir ülke bombalanırken bir tv programında yüz gerdirmeden konuşuluyordu mesela.bu insanı etkiliyor.ben bir yerde masumlar ölürken yüz gerdirmeden konuşmam.
              seni anlıyorum... ama vicdanını kontrol et ve psikolojini zedeleyecek kadr hassaslaşma...

Yorum

eğer elinden birşey gelmiyorsa kendini paralamak hiç birşeye yaramaz kaldı ki psikolojin bozulması daha zarar. ama boykot tarzı şeyler yaparak destek olup vicdani mi rahatlaabilirsin.
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Cnm ben sna mesaj yollayamıyorum yaa tam muhabbetimizin en önemli yerinde sorun oluştu bu kişiye mesaj göndermeniz engellenmiştir dedi sinir oldum

Yorum

Kesinlikle katılıyorum sana insanın psikolojisini bozuyolar yaa manyaklar

Yorum

Bu doğru. İnsanlar acıları paylaşmalarını bile bir sahtelikle yapar oldu. Gazzelilerin öldürülme videosunu izledikten sonra, gülmekten koptum videoları paylaşır oldu bu millet. Her duygu saniyelik yaşanıyor. İnsanlar gezdikleri, görükleri yerlerin, yaktıkları mangalın, gittikleri tatilin, kıyısında oturdukları pınarın resmini facede yayınlamak için, bu aktiviteler esnasında sanal hayatlarına malzeme taşıyan kameralı telefonlarını ellerinden düşürmüyorlar. Sırf bu sebepten foto çektirmiyorum, iğrenç ve basit geliyor. Zaman, devir bizi bir yerlere sürüklese de inadına direniyorum bazı şeylere.

Yorum

Sanal alem almış başını gidiyor zaten. Başkasının yaptığı saçmalıklarla dertlenmenin bir anlamı yok. Sıkma canını. Kendi doğru bildiğinle ilgilen.
                        You are face to face with the girl who sold the world...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxxmitti View Post
                          Sanal alem almış başını gidiyor zaten. Başkasının yaptığı saçmalıklarla dertlenmenin bir anlamı yok.
                          Haklısın bu konuda.
                          Bu arada imzandaki kız kim?
                          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                          Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                            Bu doğru. İnsanlar acıları paylaşmalarını bile bir sahtelikle yapar oldu. Gazzelilerin öldürülme videosunu izledikten sonra, gülmekten koptum videoları paylaşır oldu bu millet. Her duygu saniyelik yaşanıyor. İnsanlar gezdikleri, görükleri yerlerin, yaktıkları mangalın, gittikleri tatilin, kıyısında oturdukları pınarın resmini facede yayınlamak için, bu aktiviteler esnasında sanal hayatlarına malzeme taşıyan kameralı telefonlarını ellerinden düşürmüyorlar. Sırf bu sebepten foto çektirmiyorum, iğrenç ve basit geliyor. Zaman, devir bizi bir yerlere sürüklese de inadına direniyorum bazı şeylere.
                            böyle insan pek yok herkes like alma derdinde
                            ego sum qui sum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                              Haklısın bu konuda.
                              Bu arada imzandaki kız kim?
                              O kız benim
                              You are face to face with the girl who sold the world...

Yorum

İşleniyor...
                              X