Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dövme için önerisi olan?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dövme için önerisi olan?

iyi akşamlar herkese.

ben dövme yaptırıcam ya enseye ya da bileğime, koluma. ilk dövmem olucak. böyle bana vazgeçmemem gerektiğini, hayata karşı sağlam durmam gerektiğini temsil edebilecek bir sembol şekil yazı önerisi olan var mı? küçük hatta baya küçük bir şey olacak. yardımcı olursanız sevinirim.

Bence yaptırmamalısın. Boy abdestin ve cildin için hiç sağlıklı bir durum değil. Bir hevestir, bir özenti, bir gençlik arzusu de geç nejat. İlle de yaptıracaksan kimsenin görmediği gizli bir yere vurdur dövmeyi

Yorum

Dövme geri dönüşü çok zor olan bir konu. Sonradan pişman olmanı istemem. Bana kalırsa hiç yaptırma daha iyi

Yorum

Null
        Last edited by MoRbİd; 18-09-2015, 11:25 PM.
        ........

Yorum

belki Yin ile Yang yapabilirsin yada barış sembolü yapabilirsin. Bunlar genel ama senin görüşlerin dini inancında önemli, eğer din bağlamaz siyasi düşüncelerim felsefik düşüncelerim bunlar derseniz biraz daha detaylı öneri verebilirim diye düşünüyorum. Çünkü yaşamınla bütünleşik bir şey olur bu dövme.
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Bence yaptırma ama kesin yaptırcam diyorsan ayak tabanlarına yaptır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
              Bence yaptırmamalısın. Boy abdestin ve cildin için hiç sağlıklı bir durum değil. Bir hevestir, bir özenti, bir gençlik arzusu de geç nejat. İlle de yaptıracaksan kimsenin görmediği gizli bir yere vurdur dövmeyi
              Aynısını söylüyorum.

Yorum

null
                Last edited by MoRbİd; 18-09-2015, 11:15 PM.
                ........

Yorum

............
                  Last edited by MoRbİd; 18-09-2015, 11:16 PM.
                  ........

Yorum

null
                    Last edited by MoRbİd; 18-09-2015, 11:21 PM.
                    ........

Yorum

sembol yaptırma asla.... yazı yazdır... vazgeçmemen gerektiği hayata karşı güçlü olman gerektiği falan dersen sana önerim çok ama çooook klişe bir dövme olsa da HOLD FAST yazdır.... el açıp dua eder gibi düşün kendini...hah şimdi bileklerini birbirine iyice yaklaştır yani bileklerin sana bakın ama yanyana... soldakine HOLD sağdakine FAST yazdır... güzel gotik karakterle fena olmaz
                      GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

bu da olabülür...
                        Ekli Dosyalar
                        Last edited by YerGökHayat; 30-08-2014, 01:49 PM.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                        Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

İşleniyor...
                        X