Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sigarayı nasıl bırakabilirim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sigarayı nasıl bırakabilirim?

arkadaşlar sigarayı bırakma düşüncesi bile beni kaygılandırıyor..hayatta en zevk alarak yaptığım şey sigara içmek.sigara olmadan yaşamın bir keyfi olamayacağını düşünüyorum..bırakmaya çalıştım ama olmadı.çok boşluk hissi ve keyifsiz zaman oluyor benim için..bu sigarayı bırakmada nasıl yol izlemem gerek.tavsiyelerinizi bekliyorum.

izledim onu bişeye yaramadı ya kitabına da bakayım olmazsa...su,ekmek olmasın sigara olsun modundayım..o duman var ya o duman..hem dünyanın en güzel şeyi hem en zararlısı..sen bıraktın mı ki?

Yorum

nasıl etkili oldu o zaman*sigarayı mı azzalttın?

Yorum

bu isteği kaybettiren en önemli noktalar neler?nasıl motive oldun?

Yorum

tamam,sağolasın

Yorum

valla kardeşim bende bırakamadım ya arkadaşın dediği gibi azalttım eskiden günde bir paket içiyordum şimdi bir paket 1 hafta gidiyor ha bu 1 paket 1.5 hafta falan giderde sağdaki soldaki arkadaşlarada ikram ettiğim için 1 haftayı zorluyor
            Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

sadece sana zarar verdigine odaklan,,
              senin cigerini yakiyor,,sana ait olan parani yakiyor,,
              ve etrafindaki kullanici olmayan,sevdigin insanlari ciddi sekilde etkiliyor..Bir duman icin harcadigin parana ve canina yazik.!
              'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

Sigarayı, geçerli ve acil bir nedenin olmadıkça bırakamazsın hektor (hastalık, hamilelik gibi.) Psikolojine çok fazla yüklenir, herşeye sinirlenir, stres yapar, yoksunluk belirtileri yaşarsın. Ben de seviyorum ve bırakamıyorum. Kendine sınır koy. Günde 10 taneyi geçme.

Yorum

Bende birakmak istiyorum ama devamini getiremiyorum . Burdan destek olalim birbirimize . Su illetten kurtulalim

Yorum

evet mirva ben hala bırakamadım..onsuz hayat çok eksik geliyor.sanki hayatımın en önemli parçası alınmış gibi,zevksiz tatsız tuzsuz bi hayat..bu düşünceleri aştığımız zaman yenebiliriz ancak.ama nasıl..birbirimizi motive ederek..bırakan arkadaşlar da bize yardımcı olsunlar..biz de birbirimize söz verelim bugün şu kadar içtim,azaltıyorum diye.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
                      evet mirva ben hala bırakamadım..onsuz hayat çok eksik geliyor.sanki hayatımın en önemli parçası alınmış gibi,zevksiz tatsız tuzsuz bi hayat..bu düşünceleri aştığımız zaman yenebiliriz ancak.ama nasıl..birbirimizi motive ederek..bırakan arkadaşlar da bize yardımcı olsunlar..biz de birbirimize söz verelim bugün şu kadar içtim,azaltıyorum diye.
                      Seninle ayní duygulari paylasiyorum.ben de artik birakmak istiyorum ama nasil?hamilelikte sadece yemekten sonra gunde 3 tane iciyorum.sonra pek aklima gelmedi.simdi 1 paketi geciyor

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                      Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

şu allan carr kitabını alsak bi deneyelim.

Yorum

Gök hamilelikte yapılır mi ya yazık günah o çocuğa.
                          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
                            şu allan carr kitabını alsak bi deneyelim.
                            internete baktím.yorumlar cok iddalí.. galiba farkinda olmadan kitabí pdf olarak indirdim.110 sayfalik bisey..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                              Gök hamilelikte yapılır mi ya yazık günah o çocuğa.
                              Sagol ya... sucluluk hissimi hafiflettin.

Yorum

İşleniyor...
                              X