Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu düşünce benii yedi bitirdi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Bu düşünce benii yedi bitirdi

    öncelikle iyi geceler , herkese iyi forumlar.
    Ben 19 yaşında bir gencim fakat bu sıralar çok korktuğum bir olay başıma gelmekte.
    bu yaşıma kadar ilişkiye girmedim ve 1 yıldır da sevgilim yok. bunun sebebi 2 yıl önce istanbula taşınmam. sosyal olan ve toplumun normal gözle baktığı sevgilisi olan bir genç bireydim. fakat 1 yıldır sevgilim yok sürekli pc başındayım ve arkadaşım yok.

    son zamanlarda eşcinsel paronoyası ile kendimi yiyip bitiriyorum. haftada 2 den fazla olmamak şartı ile anüsüme bir şeyler sokuyorum. fakat bundan zerre zevk almıyorum. ayrıca erkeklerle hiç bir şekilde duygusal ve cinsel ilişki kurmadım. ben kızlardan hoşlanıyorum. masturbasyon yapacağım zaman kızları düşünen normal bir heteroyum. yani konuştuğum birisi var ve hoşlanıyorum ondan.

    bunun düşüncesi bile iğrenç geliyor. ama sanki anüsüme bir şey sokacağım zaman engel olamıyorum buna sanki biri beynime hükmediyor. bundan her seferinde pişman oluyorum. sosyal olduğum zaman aklıma gelmiyor böyle şeyler yapmıyorum. yani ben bildiğiniz kızlara ilgi duyan biriyim. yani sizce bu sapıklık mı yoksa başka bir şey mi , çok korkuyorum , görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

  • #2
    içgüdüsel olarak korkularımızın üstüne gitmek ve orada korkulacak bir şey olmadığına kendimizi ikna etmek isteriz. Korkunuzu saptamışsınız ve üzerine gidiyorsunuz, kendinizi ikna etmeye çabalıyorsunuz. Sanırım ikna olmakta zorlanmaktasınız. Kız arkadaşınızla sağlıkla bir ilişki yaşamaya başladığınızda bu saplantılı tavrınız da sona erecektir.
    Memleket mutlaka modern,medeni ve yeni olacaktır. Bizim için bu hayat davasıdır. M.Kemal ATATÜRK

    Yorum

    İşleniyor...
    X