Arkadaslar yaygın ankisiyete teshisim var ilacı kestim şuan fakat duygular inanılmaz yogun ve gerginim sigarayıda çoğalttım nefesde de daralma var sanki ne yapmalıyım ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yaygın ankisiyete bozuklugu
Collapse
X
-
zyban diye bi ilaç var sigaradan tiksindiriyor andtidepresan diye de veriyorlar o ilaçla sigaradan kurtulabilirsin hem paran cebinde kalır. beynin oksijene ihtiyacı var aldığın oksijenin yüzde sekseni beyne gidiyor beyin yeterince oksijen alamayınca sıkıntı stres oluyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View Postilacini kendi isteginlemi kestin doktorunmu izin verdi ?
kendim kestim aslında gun boyu çok sosyal ve aktiftim ama işte gece oldu duygular iyice yogunlaştı uyuyamamda şimdi ben kesinlikle yaratıcılıkla entellektüel seviye ankisiyeteyle aynı yerden çalışıyor
Yorum
-
Zaten gündüz sorun olmuyor iyi kötü geciyor ...Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Postkendim kestim aslında gun boyu çok sosyal ve aktiftim ama işte gece oldu duygular iyice yogunlaştı uyuyamamda şimdi ben kesinlikle yaratıcılıkla entellektüel seviye ankisiyeteyle aynı yerden çalışıyor
sorun gecede...
saatinde yatmazsan uyku tutmazsa hem gece icin hemde yarin icin sorun ...
ilaclarini kesmesen iyi edersin yinede sen bilirsin.
Yorum
-
azaltarak biraksaydiniz daha az sıkıntı yasardınız.bende kendi istegimle biraktim birakma suresi 2 ay sürdü 1 ay yarim doz ictim daha sonra 2 hafta yarimin yarisi daha sonrada 10 gun kadar yarimin yarisinin yarisini ictim cok fazla sıkıntı yasamadim.
Yorum

Yorum