Orjinal yazı sahibi: red rose
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yaygın ankisiyete bozuklugu
Collapse
X
-
bırakmak zorundayım artık dert kardeş ilacı bırakalı ağzımın tadı yerine geldi sağ ayagımın ağrısı kesildi cinsel fonksiyonlarım yerine geldi canlandım işte geceleri sıkıntı yaratıyor sakinleşemiyorum bir türlüOrjinal yazı sahibi: dert View Posto ilaçlar öyle pat diye kesilmez benim bildiğim Hamilton.red rosenin dediği gibi yavaş yavaş ve doktoruna danışarak.ben seroqueli bir gün içmeyeyim sabaha kadar tavana bakarım.
Yorum
-
ben ilacı bi kere pat diye kestim az kalsın ölüyordum hastanelik oldum sonra ilaca tekrar başladım.ikinci kere ilacı bırakmaya karar verdim günler geceler boyunca ağladım,kendime çevreme yabancılaştım,başımın dönmesinden ayağa bile kalkamadım yeniden başladım.üçüncü defa bırakmaya karar verdim yine aynı şeyler ağlama krizleri aşırı depresyon çok daha fazlası ve olmadı yeniden başladım..dördüncü kere yine aynı şeyler yine olmadı.bu ilaçlar bize ömür boyu lazım tıpkı şeker veya kalp ilacı gibi ilk önce bunu bi kabullenerek başlayalım.sonra eğer kullandığınız ilacın yan etkileri sizi bunaltıyorsa işe ilacı değiştirerek devam edelim bırakarak değil.bende sizinkilerin tam tersi gece çok rahat ve huzurluyum hep gece olsun istiyorum.benim sabahın erken saatleriyle sorunum var.bu sene mesela çok erken kalkıyorum 6-7 gibi hatta bazen de 3-4-5 gibi.üstelik gündüz de çoğu zaman uyuyamıyorum.gece erkenden yatıyorum mecburen.geçen sene ise tam tersiydi gece oturur gündüz uyurdum. her sene bi değişik haller.bir sürü dengesizlik de cabası.benim gibi olmayın ilacınızı kafanıza göre kesmeyin derim

Yorum

Yorum