Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pozitif düşünce nedir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Pozitif düşünce nedir?

Aşağıda verdiğim link çok eskiden kalmış bir paylaşım ve cevap kısmı açık olmadığı için yeni konu açtım. Sizce pozitif düşünce nedir? Bu hikaye sizde nasıl bir duygu uyandırıyor?

http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...cek-bir-hikaye

Sizce yaşanılan şeyler birer karışım mıdır ? Sonunda mutluluk mu getirir ?
    Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

Her telden kısmı kapanmasaydı oraya yazıcaktım.Anlamı ya da mesajı çok güzel şekilde veren metin.Bu soruna kendi yaşadıklarıma bakarak söylersem aslında bir karışım olduğunu düşünüyorum.Çünkü birşeyler söylüyorsun,yapıyorsun ve hayatta bir yerlerde ilerliyorsun.Bunun sonucunda bazen rezillik duygusu da hissedebiliyorsun.Neden yaptım,yapmasaydım diye.Ama bunun sonucunda bir tecrübe kazanabiliyorsun,hayatta sana başka artıların gör ya da görme oluyor.Yaptığım hatalar,iğrenç tabir ettiğim şeylerde zamanla sana bir yerde artı dönüyor.Her bir karışım mutluluk getirmez ama sana bir artısı olur bir yerde.
    Pozitif düşünceye gelirsek orayı atlıcam.Bazen pozitif düşünemiyorum ben de ...

Yorum

birkaç "tuzu kuru" diye tabir edebileceğimiz bireyin bir tarafından uydurduğu hikayeden öteye gitmez benim görüşüm bu

Yorum

büyük palavra . bu edebiyat, bu tarz bir işe yaramaz .
        ego sum qui sum ...

Yorum

Negatif düşünceleri baskılamak belki olabilir tamam,
          ama durduk yere pozitif düşünmeye çalışmak daha çok sıkıntı yaratıyor.

Yorum

Bence bu hikaye olumsuz şeyler yaşamış insanlara göre fazla bir artısı olmayan bir yazı ve pozitif düşünmek biraz da çevrenizdeki insanların düşünce ve uygulayis tarzından etkileniyor
            Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

Yorum

İşleniyor...
            X