Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bütün forum bana düşman

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bütün forum bana düşman

evet. buraya yazdıklarımın altına yazdığınız mesajları görüyorum. ruh hastasıyım dimi ben? yok öyle yağma. sizsiniz ruh hastası. bana ruh hastası diyenler kendilerine baksınlar. ruh sağlımı düzeltecekmişim. hadi lan oradan. törpü! ben sadece her şeyin farkındayım. sizin farkında varamadığınız şeylerin. şimdi gelir bana narsist damgasını yapıştırır. ulan ilk kendine bak.

çirkinlik güzellik. öyle şeyler yazmışsınız ki altlarına. utandım insanlığımdan. bir şey sormak istiyorum. tabi bu sorum bu yazıyı kaldıramayıp okuyamayanlara değil. zaten onlar çoktan okumayı bıraktılar. şimdi soracağım soru, sabırla bu yazıyı hala okumaya devam edenlere. hiç yakışıklı olan bir sosyal fobik gördünüz mü?

işte kilit nokta bu. anlıyor musunuz? sosyal fobi tamamen tiple alakalı. şimdi gelirler alta mesaj yazarlar: yok her şey tip değil, yok önemli olan iç güzellik, ay oram kaşındı, oy buram gıdıklandı. bal gibi de öyle. bir tane bile yakışıklı insan gösteremezsiniz bana sosyal fobik olan. asla ama asla. şimdi diyecekler ki yok emin olamazsın falan. bak kardeşim. emin olurum. hala sıkılmayıp okumaya devam ediyorsan nasıl emin olduğumu da anlatacağım.

sosyal fobik olan bir insan birden yakışıklı olursa tabi ki sosyal fobisini etkilemez. tabi şimdi bana bu antitezle gelecek olanlar gözyaşı dökmeye başladı. neyse amma velakin hiçbir yakışıklı insan sosyal fobik olamaz. zaten burada bir paradoks çıkıyor ortaya. yakışıklı olan insanın hayatı boyunca kızlar peşindedir.( ayrıca bir mesajında biri bana arkadaşl mı bulamadın sevgili bulamadın demiş. şimdi yine buradan prim yapmaya çalışmasın.) neyse. hayatı boyunca peşinde kız olan adam zaten sf olma ihtimalini çok aşağılara çeker. ayrıca bu iş sadece kız meselesi değil. bu şekilde bana karşı çıkmaya çalışacak olan primcilere söylüyorum. yakışıklı adamın etrafında sadece kız olmaz. erkekte olur. çünkü amerika'daki doktorların yaptıkları deneylere göre, yakışıklı/güzel insanlar ilk görüşte her zaman daha iyi kalpli, daha sevecen, daha yetenekli gözükürler. şimdi bu ilk görüşte lafıma yoğunlaşacaklara söylüyorum. ilk görüşte oluyor elbet ama emin ol uzun bir süre kalıyor etkisi. kısaca dışı süper olan bir insanın içi çok pis bile olsa bunun farkına varılması aylar alıyor. ama tipsizler zaten başta eleniyor.

evet evet. düşüncelerini okuyabiliyorum. ne kompleksli insanmışım ben dimi? alta mesaj olarak atmana gerek kalmadan ben söyledim. sizi düşünüyorum çünkü.

ayrıca evet ya ne paranoyakmışım ben be, vay anasını dimi?

haa ayrıca biri bana bunlar ergen düşünceleri demişti o yazıların altında. ben ergen değilim ama sen hep anlayışsız olacaksın.

ve son olarak BİZE ESTETİK OLMAMIZI SÖYLEYEN İNSANCIK. SEN BEYNİNE ESTETİK YAPTIR İLK ÖNCE. GRUP İNDİRİMİNİ SONRA DÜŞÜNÜRÜZ...
    Last edited by neyiz?; 13-09-2014, 08:47 AM.

Konunu baştan sona okudum.Sosyal fobinin tiple alakası olmadığını söyleyemem.Çünkü bende hafif yaşayan olarak tipimi yargıladığım oluyor.Onun dışında kim size ruh hastası ya da ağır eleştiriler okudu?Bunu modaretöre söyledin mi?Zamanında biride bana ruh hastası demişti.Maalesef böyle sayfalarda birkaç tane cins insan çıkıyor.Sinir bozucu bir durum.

Yorum

Bu adam kim biliyor musun?
      Casanova. Gerçek resmi. Tarihin gelmiş geçmiş en çapkın adamı. Avrupa da nereye gitse, istediği kadını baştan çıkarmış, tüm çapkın erkeklerin idolü.

Sosyal fobisi yok, özgüveni çok yüksek ama yakışıklı olmayan bir adam.
      Ekli Dosyalar
      Last edited by Obsesif_Fatihi; 14-09-2014, 03:07 PM.
      İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
      Malcolm X

Yorum

neyiz? Yanlış şeyler söylemiyor biraz öfkeyle yazdığı için keskin konuşmuş..

Görüntü önemsizdir diyen yanılgıdadır ama ancak kendisini kandırır. İnsanlara ilk verdiğin izlenim görüntün oluyor ve insanların kafasında görüntü üstüne davranışlarınla şekil veriyosun.

Ancak sanal ortamda görüntüye bakmaz yazılanların altını çizersin. Ancak gerçek öyle değil..!!

Toplamda bir iki tipsiz sayabilirim karı kızın peşinden koştuğu. Onlar istisna ve istisnalar kaideyi bozmaz.

Zaten karakter ve huy güzelliğini inkar eden yok bu tabiki çok değerli ancak burdaki konu tipin getirisi...!
        ........

Yorum

Yakışıklılık zaten artıdır bunu kimse inkar edemez. Ama yakışıklılığa biçtiği değer, neyiz de çok önemli durumda.

Yakışıklılık bir artıdır, ama herşey değildir. Neyiz e göre, yakışıklılık adeta baştan yenmek ya da yenilmek durumuna dönüşmüş. Aşırı değerlenmiş. Yoksa elbette artıdır.

Sanırım kendisine gösterilmeyen ilgi, yakışıklı erkeklere gösterildiği için, kendisini bir labirentte kaybolmuş, ve adeta bu noktada yolun sonuna gelmiş zannediyor.

Yakışıklı erkeklere karşı, kompleks olmuş. Bu tehlikeli bir şey.

Mesela zengin olmak da bir artıdır. Ama zengin olmayıp güzel kızları ya da erkekleri etkileyen insanlar da var. Kariyerli bir iş ya da iyi bir üniversitede okumak da sosyal ortamlarda bir artıdır ama üniversite bile okumadığı halde, bir akademisyeni, bir öğretim üyesini baştan çıkaran da var.

Burada yaptığı hata, yakışıklılık olgusunu siyah ya da beyaz şekline sokması.
          Last edited by Obsesif_Fatihi; 14-09-2014, 04:52 PM.
          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
          Malcolm X

Yorum

baştan sona ironi yapmışsın ama göreceli kavramlar üstünden herkes kendine göre bir doğru oluşturur .. başkalarına takılma kendin kendin için ne düşünüyorsun o önemli olan.

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Elestirilere katlanamayacaksan buraya yazip yorum bekleme ve ayrica yazilanlari saptirip hayata olan kizginligini burada ona buna satasarak tatmin etmek istedigin belli..

Ki sen o dedigim estetik konusunu anlayacak kabiliyete sahip olsaydin.kendine bu sekilde eziyet etmezsin.su an kendine bile zararin dokunurken faydali bi konusma yapabilecegimizi sanmiyorum.
              Insallah gecer..
              saglicakla...

Orjinal yazı sahibi: neyiz? View Post
              evet. buraya yazdıklarımın altına yazdığınız mesajları görüyorum. ruh hastasıyım dimi ben? yok öyle yağma. sizsiniz ruh hastası. bana ruh hastası diyenler kendilerine baksınlar. ruh sağlımı düzeltecekmişim. hadi lan oradan. törpü! ben sadece her şeyin farkındayım. sizin farkında varamadığınız şeylerin. şimdi gelir bana narsist damgasını yapıştırır. ulan ilk kendine bak.

çirkinlik güzellik. öyle şeyler yazmışsınız ki altlarına. utandım insanlığımdan. bir şey sormak istiyorum. tabi bu sorum bu yazıyı kaldıramayıp okuyamayanlara değil. zaten onlar çoktan okumayı bıraktılar. şimdi soracağım soru, sabırla bu yazıyı hala okumaya devam edenlere. hiç yakışıklı olan bir sosyal fobik gördünüz mü?

işte kilit nokta bu. anlıyor musunuz? sosyal fobi tamamen tiple alakalı. şimdi gelirler alta mesaj yazarlar: yok her şey tip değil, yok önemli olan iç güzellik, ay oram kaşındı, oy buram gıdıklandı. bal gibi de öyle. bir tane bile yakışıklı insan gösteremezsiniz bana sosyal fobik olan. asla ama asla. şimdi diyecekler ki yok emin olamazsın falan. bak kardeşim. emin olurum. hala sıkılmayıp okumaya devam ediyorsan nasıl emin olduğumu da anlatacağım.

sosyal fobik olan bir insan birden yakışıklı olursa tabi ki sosyal fobisini etkilemez. tabi şimdi bana bu antitezle gelecek olanlar gözyaşı dökmeye başladı. neyse amma velakin hiçbir yakışıklı insan sosyal fobik olamaz. zaten burada bir paradoks çıkıyor ortaya. yakışıklı olan insanın hayatı boyunca kızlar peşindedir.( ayrıca bir mesajında biri bana arkadaşl mı bulamadın sevgili bulamadın demiş. şimdi yine buradan prim yapmaya çalışmasın.) neyse. hayatı boyunca peşinde kız olan adam zaten sf olma ihtimalini çok aşağılara çeker. ayrıca bu iş sadece kız meselesi değil. bu şekilde bana karşı çıkmaya çalışacak olan primcilere söylüyorum. yakışıklı adamın etrafında sadece kız olmaz. erkekte olur. çünkü amerika'daki doktorların yaptıkları deneylere göre, yakışıklı/güzel insanlar ilk görüşte her zaman daha iyi kalpli, daha sevecen, daha yetenekli gözükürler. şimdi bu ilk görüşte lafıma yoğunlaşacaklara söylüyorum. ilk görüşte oluyor elbet ama emin ol uzun bir süre kalıyor etkisi. kısaca dışı süper olan bir insanın içi çok pis bile olsa bunun farkına varılması aylar alıyor. ama tipsizler zaten başta eleniyor.

evet evet. düşüncelerini okuyabiliyorum. ne kompleksli insanmışım ben dimi? alta mesaj olarak atmana gerek kalmadan ben söyledim. sizi düşünüyorum çünkü.

ayrıca evet ya ne paranoyakmışım ben be, vay anasını dimi?

haa ayrıca biri bana bunlar ergen düşünceleri demişti o yazıların altında. ben ergen değilim ama sen hep anlayışsız olacaksın.

ve son olarak BİZE ESTETİK OLMAMIZI SÖYLEYEN İNSANCIK. SEN BEYNİNE ESTETİK YAPTIR İLK ÖNCE. GRUP İNDİRİMİNİ SONRA DÜŞÜNÜRÜZ...
              Last edited by YerGökHayat; 14-09-2014, 05:03 PM.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
              Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Sonuna kadar arkandayım arkadaşım.Harfiyen katılıyorum her kelimene.İçimdeki ses misin nesin sen??

Yorum

-------------Rest çeken karakterleri hep daha çok sevmiştirim ---------------

Alkış sana

Yorum

İşleniyor...
                  X