Duyuru

Collapse
No announcement yet.

forum itiraf.com a dönmemiş mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• forum itiraf.com a dönmemiş mi?

3 yıl önce arama motorunda bir sorunumu ararken bulmuştum siteyi...bir üyenin yazdıkları dikkatimi çekmişti..üye oldum, ben de az çok bişeler yazdım...psikoloji portalı..tamam...psikoloji ile ilgili bir forum olmalı gibi yani okb sosyal fobi bilmem ne ama....aması burada başlıyor...

sitede çok fazla özel itiraf, tam anlamıyla güzin ablalık konu var...kocasını aldatandan sevgilisi terk edene, sevgilisiyle yaşadığı problemlerden başka türlü her şeye.... yani konu biraz amacından saptı gibi...mi? yoksa bana mı öyle geliyor?
    GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Ben, öyle bir konu açmadım ama açanlar da olmasa forum iyice donuklaşacak.
    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
    Malcolm X

Yorum

Bence forum tam da olmasi gerektigi yerde..
      Ask...OKBden de panik ataktan da bi polardan da hafif bi hastaliktir degildir.

Ask; bu rahatsizliklarin hepsini az cok icinde barindiran psikolojik bir hastaliktir bence...

zaten bilim adamlari Asik olan birinin beynini incelediginde mantik alaninin cok pasif ve duygusal alanlarinfazla ajtif oldugunu kaniamistir.

Yani Ask insanin gozunu kor eder derler ya..dogru...
      Asinda bilimadamlarina da gerek yok.asikkln yapilan bicok seyi hastayken yapmazdin bile..

Orjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Post
      3 yıl önce arama motorunda bir sorunumu ararken bulmuştum siteyi...bir üyenin yazdıkları dikkatimi çekmişti..üye oldum, ben de az çok bişeler yazdım...psikoloji portalı..tamam...psikoloji ile ilgili bir forum olmalı gibi yani okb sosyal fobi bilmem ne ama....aması burada başlıyor...

sitede çok fazla özel itiraf, tam anlamıyla güzin ablalık konu var...kocasını aldatandan sevgilisi terk edene, sevgilisiyle yaşadığı problemlerden başka türlü her şeye.... yani konu biraz amacından saptı gibi...mi? yoksa bana mı öyle geliyor?

Hayat kúcúk seylerden olusur.
      Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Taz
        Güzin Abla'da gelmiş zaten.
        güldürdün
        ego sum qui sum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Taz
          Güzin Abla'da gelmiş zaten.
          insan gibi insanlara fayda dokunucaksa cig tavuk bile yenir,ablacim:tinysmile_kiss_t3:

Bu da kulagina kupe olsun..

Hayat kúcúk seylerden olusur.
          Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Burasi adı üstünde psikoloji forumu. Okursunuz yada es geçersiniz
            Insanlar tilkiye benzer, koyunları avlamak için uygun zamanı bekler.

Yorum

İşleniyor...
            X