Merhaba ablalarım abilerim foruma yeni katıldım , geçen sene 10. sınıftım ailevi sorunlardan dolayı dondurmak zorunda kaldım depresyon ilacı kullandım bu sene ilaç kullanmıyorum fakat içimde tuhaf bir his var çok yalnız hissediyorum okula gitmek istemiyorum arkadaşlarımla takılırken böyle olmuyorum evime gelip odama girince birden tuhaf oluyorum bazen geceleri yatarken kendi kendime ağlıyorum arkadaş edinmekte zorluk çekiyorum biraz çekingen biriyimdir arkadaşım olmadan farklı bir ortama tek başıma gitmem fakat akşam saatlerinde eve geldiğimde hep aynı duyguyu ve ertesi gün okula gitmeme isteği doğuyor içimde lütfen yardımcı olur musunuz ? Ne yapmalıyım veya ne yaparsam bu sorunları atlatabilirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayatımla ilgili bir sürü pürüzlük var lütfen yardım edin
Collapse
X
-
Anksiyete olmayasın?
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
Orjinal yazı sahibi: persec View Posttam olarak açar mısınız anlamını bilmiyorum şu anda bile olduk yerde ağlıyorum
Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Posteve geldiğinde hissettiği his eğer kafasına düşüncelerde geliyorsa anksiyete gibi duruyor .
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: TazBak ne güzel onlar sana bir adım atmış, sen de onlara bir adım atmalısın hatta bu konuda kendini zorlamalısın. Sen çekingen kaldıkça daha da yalnız kalacak ve içine kapanacaksın. Genellikle psikolojik rahatsızlıklarda iş yine sende bitiyor, ilaçların ve tavsiyelerin etkisi ancak bir yere kadar ondan sonrası sana kalmış.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View PostHayatimda bir sürü pürüz var yazmissin ya, okula giderekten o cikan pürüzleri temizliycen,evde oturaraktan pürüz daha fazla artiyor
Yorum
-
okulu dondurmak ve ağlamak dışında aynıyız denilebilir . benimde 1 yada 2 arkadaşım fln olur . lisede de öyle oldu . benimle uyumsuz olan bir sınıfla liseyi bitirdim . yani seni iyi anlıyorum . benim sana göre avantajım ailemde sorun olmamasıydı . kesinlikle kendini zorla okula gitmek konusunda . ve okulda olmuyorsa bile çevrenden oturduğun yerden bir arkadaş bul . okuldan eve geldikten sonra kafanı meşgul edecek şeyler yap .ego sum qui sum ...
Yorum
Yorum