Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatımla ilgili bir sürü pürüzlük var lütfen yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayatımla ilgili bir sürü pürüzlük var lütfen yardım edin

Merhaba ablalarım abilerim foruma yeni katıldım , geçen sene 10. sınıftım ailevi sorunlardan dolayı dondurmak zorunda kaldım depresyon ilacı kullandım bu sene ilaç kullanmıyorum fakat içimde tuhaf bir his var çok yalnız hissediyorum okula gitmek istemiyorum arkadaşlarımla takılırken böyle olmuyorum evime gelip odama girince birden tuhaf oluyorum bazen geceleri yatarken kendi kendime ağlıyorum arkadaş edinmekte zorluk çekiyorum biraz çekingen biriyimdir arkadaşım olmadan farklı bir ortama tek başıma gitmem fakat akşam saatlerinde eve geldiğimde hep aynı duyguyu ve ertesi gün okula gitmeme isteği doğuyor içimde lütfen yardımcı olur musunuz ? Ne yapmalıyım veya ne yaparsam bu sorunları atlatabilirim

Anksiyete olmayasın?

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

tam olarak açar mısınız anlamını bilmiyorum şu anda bile olduk yerde ağlıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
        Anksiyete olmayasın?
        eve geldiğinde hissettiği his eğer kafasına düşüncelerde geliyorsa anksiyete gibi duruyor .
        ego sum qui sum ...

Yorum

http://tr.wikipedia.org/wiki/Anksiyete
          ego sum qui sum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: persec View Post
            tam olarak açar mısınız anlamını bilmiyorum şu anda bile olduk yerde ağlıyorum
            Sebepsiz korku ve kaygılarının olması.. Fiziksel huzursuzlukta eşlik edebiliyor.
            Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
            eve geldiğinde hissettiği his eğer kafasına düşüncelerde geliyorsa anksiyete gibi duruyor .
            Aynen..o yalnız kalma fikri kafada dönmeye başladımı gerisi geliyor.

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

iki senedir böyleyim artık sıkıldım bu durumdan normalde abim var fakat kendisi 2.5 senedir dışarda okuyor sırf bu yüzden bu erken yaşta sigara alkol aldım artık kafayı yemek üzereyim yorumlarınız için teşekkürler bu dediğiniz hastalığın çözümü nedir ?

Yorum

Okulumda olduğum sınıfta tanıdığım arkadaşım yok ve arkadaş edinmekte zorlukta çekiyorum ilk karşımdaki davransa dahi arkadaşlık edemiyorum bunun dışında yok

Yorum

sınıfındaki kişilerle paylaşacak bir ortak noktan yok mu ?
                  ego sum qui sum ...

Yorum

içime kapanık biriyim pek aktivitem yok tanımadığım biriylede oturup yüz yüze konuşamıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Taz
                      Bak ne güzel onlar sana bir adım atmış, sen de onlara bir adım atmalısın hatta bu konuda kendini zorlamalısın. Sen çekingen kaldıkça daha da yalnız kalacak ve içine kapanacaksın. Genellikle psikolojik rahatsızlıklarda iş yine sende bitiyor, ilaçların ve tavsiyelerin etkisi ancak bir yere kadar ondan sonrası sana kalmış.
                      sıkıntımda orada başlıyor dönüp onunla arkadaşlık edemiyorum

Yorum

Bütün cevaplarınız için teşekkürler yarın mecburen okula gidicem inşallah bu problemi çözerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: persec View Post
                          Bütün cevaplarınız için teşekkürler yarın mecburen okula gidicem inşallah bu problemi çözerim
                          Hayatimda bir sürü pürüz var yazmissin ya, okula giderekten o cikan pürüzleri temizliycen,evde oturaraktan pürüz daha fazla artiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View Post
                            Hayatimda bir sürü pürüz var yazmissin ya, okula giderekten o cikan pürüzleri temizliycen,evde oturaraktan pürüz daha fazla artiyor
                            Sorunumda orada başlıyor okula gitmeme isteği var çok aşırı derecede okumama gibi bir niyetim yok üniversite hayallerim var meslek olarak düşündüğüm şeyler var ve bu sene yeni bir sınıfım var çekingenim ve bu benim için çok zor bir şey umarım anlamışsındır

Yorum

okulu dondurmak ve ağlamak dışında aynıyız denilebilir . benimde 1 yada 2 arkadaşım fln olur . lisede de öyle oldu . benimle uyumsuz olan bir sınıfla liseyi bitirdim . yani seni iyi anlıyorum . benim sana göre avantajım ailemde sorun olmamasıydı . kesinlikle kendini zorla okula gitmek konusunda . ve okulda olmuyorsa bile çevrenden oturduğun yerden bir arkadaş bul . okuldan eve geldikten sonra kafanı meşgul edecek şeyler yap .
                              ego sum qui sum ...

Yorum

İşleniyor...
                              X